Kurumsal

Blog

Takım Elbise Ütülemek İçin İpuçları

Takım elbisenin şık ve bakımlı görünmesi, profesyonel ve özenli bir imajın olmazsa olmazlarındandır.

Deri Ayakkabı Bakımı

Deri ayakkabılar her dönem şıklığın simgesi olarak uzun yıllar tercih edilmektedir. Peki, bu estetik ve dayanıklı ürünlerin sırrı nedir?

Cacharel Şıklığını Yılbaşı Hediyelerine Taşıyın!

Yılbaşı gecesi yaklaştı ve bu özel geceyi unutulmaz kılmanın vakti geldi. Cacharel, yılbaşı hediyelerinizi bir adım öteye taşıyarak, sevdiklerinizi zarif ve ayrıcalıklı hissettirmenin mükemmel yolunu sunuyor.

Öğretmenler Günü’ne Özel Hediye Önerileri Cacharel'den

Ülkemizde her yıl 24 Kasım’da büyük bir minnet ve coşkuyla kutlanan Öğretmenler Günü’nün bu yıl da aynı hislerle geçeceğine eminiz. Bizlere yalnızca okumayı, yazmayı ya da sayı saymayı değil; sevmeyi, mücadele etmeyi, paylaşmayı ve en önemlisi birey olmayı öğreten kıymetli öğretmenlerimize bir gün değil her gün sevgilerimizi sunsak az kalır.

Cacharel'de Kasım Fırsatları: Gardırobunuzu Yenileyin

Kasım ayına girmemizle birlikte pek çok fırsat kapımızı çalıyor. Sonbaharın sonlarına yaklaşırken, sıcaklık düşüyor ve birçok insan yeni başlangıçlar yapmak, hedeflerine daha da odaklanmak için iyi bir fırsat buluyor. Peki Kasım fırsatlarının hem tüketicilere hem üreticilere heyecan vermesinin nedeni nedir?

Klasik Ayakkabı Seçimi Nasıl Olmalı?

Ayaklarınız gün boyu vücudunuzun ağırlığını taşıyan en önemli uzuvlarımızdan biridir. Günlük hayatınızda uzun süre ayakkabı giyiyorsanız ve aktif şekilde hareket ediyorsanız, tercih ettiğiniz ayakkabının size sağladığı faydalar oldukça önemlidir. Günlük hayat düzeninizde klasik tarzda giyinmeniz gerekiyorsa, kombininizde kullandığınız erkek klasik ayakkabı modelini çok dikkatli seçmelisiniz.

Formda Bir Görünümün Sırrı: Slim Fit Ceketler

Ceket kombinleri, erkeklerin günlük ve iş hayatlarında çoğunlukla tercih ettiği görünümlerin başında gelmektedir. Şıklığı günün her anında yakalamak isteyen erkeklerin favorisi olan ceket modelleri arasında son yıllarda trend ürünlerden biri olan slim fit erkek ceketler göze çarpmaktadır. Formda görünüme sahip olmak isteyenlerin beklentilerini karşılayacak farklı tasarımlara sahip slim fit ceket modellerini Cacharel’in ürünleri arasından seçerek siz de şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Ofis Tarzınızı Chino Pantolonlarla Konforlu Hale Getirin

Pantolon denince akla erkek kumaş pantolon ve kot pantolon çeşitleri gelse de son yıllarda ortaya çıkan alternatif giyim tarzları ile chino pantolon modelleri de ön plana çıkmaya başladı. Rahat bir kullanım imkanı sunarken şıklıktan da ödün vermeyen Cacharel chino pantolon modelleri, hızla popülerleşiyor ve kullanım alanını genişletiyor. Peki, chino erkek pantolon modelleri tercih edilirken nelere dikkat etmelisiniz?

Sokağın Ritmi Baskılı Sweatshirt Modellerine Yansıyor

Rahatlık vadeden spor giyimler genellikle tasarım açısından çoğu insanın beklentilerine cevap vermiyor. Hem bedeninizin içinde rahatça hareket edebileceği hem de şıklığınızdan ödün vermeyeceğiniz kombinler yapabilmek bu nedenle hiç de kolay değil. Spor kombinler yapmakta zorlananlar için hem kaliteli hem de şık sweatshirt’ler tasarlayan Cacharel ile sportif görünümünüze şıklık katabilirsiniz.

Erkek Gömlek Kombinleri

Erkek gömlek kombinleri ile isterseniz tek parçalı kombinler oluşturabilir, isterseniz de blazer ceket ve takım elbise gibi parçalarla şık bir görünüm yaratabilirsiniz. Bu yazımızda erkek gömlek modellerini kullanarak oluşturabileceğiniz en şık kombinleri sizlerle paylaşıyoruz.

Sıcak Yaz Günlerinin Kurtarıcısı Keten Gömlekler

Yaz aylarında hem serin hem de ferah hissettiren keten gömlek çeşitleri, rahat görünümleri ile de zamansız trendler arasına girmiş bulunuyor. Yaz aylarına uygun gömlek tasarımları öne çıkan ve erkek gömlek favorileri arasında yer alan keten gömlekler, farklı renk ve desen çeşitleri sayesinde her parça ile rahatlıkla kombinlenebiliyor.

Tatil Bavulunda Neler Olmalı?

Tatile gitme fikri hepimizi heyecanlandırsa da söz konusu tatil bavulu hazırlama olduğunda biraz yorucu olabilir. Ancak uğraştırıcı ve zaman alıcı bir iş olan valiz hazırlamayı, birkaç ufak tüyo ile oldukça kolay ve basit bir hale getirebilmek mümkün

Erkek Deri Ceket Kombinleri

Erkek deri ceketler, sayısız kombinle uyum gösterebilecek özelliğe sahiptir. Başlıca klasikler arasında sarsılmaz bir yere sahip erkek siyah deri ceketler her tarza entegre edilebilecek bir modeldir.

Damatlık ve Takım Elbise Arasındaki Farklar

Damatlık ve takım elbise arasındaki fark ilk olarak yakada kendisini hissettirir. Damatlık modellerinde genel olarak şal yaka ya da kruvaze yaka tercih edilir.

Takım Elbisede Drop Ne Demek

Takım elbise modelleri, erkek giyim modasının en şık parçaları arasında yer alıyor. Kombinlerinde zamansız bir şıklık ve maskülen bir enerji yansıtmak isteyen erkekler, her mevsimde rahatlıkla takım elbise modellerini tercih edebiliyor.

Kıyafetlerinizdeki Renk Uyumu

Erkekler genellikle giyim alışverişi yaparken iki unsura göre karar verirler. Bu unsurlar aldıkları giyim ürününün kalitesi ve kıyafetin giydiklerindeki görünümü olarak ifade edilebilir.

Gardırobunuz İçin En Önemli Yatırım: Doğru Takım Elbise

Şıklığından ödün vermek istemeyen ve hem günlük iş hayatında hem de özel günlerinde dikkat çekici bir görünüme sahip olmak isteyen erkekler takım elbise tercih ederler.

Erkek Stilinde Hafta Sonu Şıklığı

İş hayatınızda belli bir çizgide giyinmeniz gerekir ve bu duruma alışkın olabilirsiniz. Ancak hafta sonu tatillerinde ailenizle, arkadaşlarınızla beraberken ya da tek başınayken çok daha farklı stiller deneyebilir, kendinize konforlu ve şık kombinler yaratabilirsiniz.

Denim Pantolonun Etkileyici Dokunuşu

Erkek giyim modası günden güne değişse de denim pantolon modelleri erkeklerin vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor.

Cacharel Erkeğinin Stil Kodu Cep Mendilleri

Cep mendilleri, klasik ve sıradan bir ceketi tamamen farklı bir tarza dönüştürebilir. Bu nedenle takım elbiseye ve ceket türlerine en çok yakışan aksesuarlardan birisi erkek ceket mendilidir.

AYAKKABI SEÇİMİNDE STİL Mİ KONFOR MU ?

Moda konusunda “Stil mi konfor mu?” ikilemini sıklıkla duyarız. Genellikle stil sahibi bir görünüm için konfordan mutlaka bazı fedakarlıklar yapılması gerektiği söylenirdi.

Sneaker’a Kişisel Dokunuş Cacharel’den

Spor kombinlerin ve casual görünümlerin uzun süredir en sevilen tamamlayıcısı sneaker ayakkabılardır.

STİL SAHİBİ CACHAREL ERKEĞİNİN YAZ KOMBİNLERİ

Sıcak yaz günleri tüm güzelliğiyle yüzümüze gülümsüyor. Gündüzü ayrı gecesi ayrı çekicilikte olan sıcak yaz günlerinde mevsimle uyumlu kombinler görmek mümkün.

Tatil Stili Rehberiyle Keyifli Vakitleri İkiye Katlayın

Kim sıcacık denizin, enerji dolu plajların ve keyifle, huzurla geçen tatil günlerinin hayalini kurmaz ki?

Yaz Eksiklerini Cacharel ile Tamamlama Zamanı

Güneş yüzünü gösterip sıcaklıklar da artmaya başlamışken yaz eksiklerinizi Cacharel ile tamamlamanın tam zamanı!

YAZ TATİLİNİZİN BEŞ KURTARICI PARÇASI!

Senenin yorgunluğunu atmak, kendinizle ya da sevdiklerinizle keyifli vakitler geçirebilmek için hayalini kurduğunuz o şahane an geldi: Yaz tatili!

Bermuda Şort Giyme Rehberi Bu Yaz da Sizlerle

Yaz döneminin spesifik ve modern kullanım olanağı sunan parçası erkek bermuda şortlar, sıcak havalarda daha çok kombinlerde tercih edilir hale geldi.

Mevsimlik Mont Kullanımının Gardırobunuz için Önemi

Erkek mont modelleri arasından seçim yapmak isteyenler genelde soğuk havaların yaklaşmasını bekler...

RENGARENK CEKETLER, FARK YARATAN STİLLER

Rengarenk giyinmeyi sever misiniz? Eğer cevabınız evetse gardırobunuz birbirinden dikkat çekici ve şahane parçalar olduğundan şüphemiz yok.

Erkek Giyimde Renklerin Bize Anlattıkları

Kıyafetlerin nasıl bir enerji verdiği veya kombinleri nasıl şekillendirdiği konusunda yol gösterici etkenlerin başında kullanılan renkler gelmektedir.

Soft Renkler için Erkek Giyime Özel Stil Önerileri

Son dönemin sezon trendleri arasında yer alan soft renkler erkek giyim kombinlerinde yer edinmeye başladı.

Tatil Valizi Hazırlama Sanatı Cacharel Farkıyla

Yaz tatili dönemi iyiden iyiye yaklaşmışken tatil valizlerini ortaya çıkarmanın zamanı geldi demektir.

Hangi İş Görüşmesinde, Hangi Stil? Erkek Giyim Önerileri

İş görüşmesi kişilerin güvenilir ve olumlu bir ilk izlenim bırakmaları gereken durumların başında gelir.

Cacharel’den Babalar Günü Hediye Önerileri

En kıymetli anlardan biri özel günler için hediye seçmektir. Sevdiklerimizle geçirdiğimiz her an kutlanmaya değerken sembolik günlerde onları hatırladığımızı göstermek iyi hissettirir.

Blazer Şıklığı Cacharel Modellerinde Hayat Buluyor

Blazer ceket, sezon trendlerini takip eden, kombinlerinde çeşitlilik sevenlerin sık karşılaştığı bir model olarak öne çıkmaktadır.

Yaşam Sanatı

Cacharel İlkbahar & Yaz ’22 Koleksiyonu, yaşam sanatının sonsuz gücünden aldığı ilhamla siluetlere yenilikçi bir bakış sunuyor.

Cacharel Trençkotlarla Baharın Keyfini Çıkarın

Dolaplarında şıklığın yanında rahatlığı da ön planda tutanlar için vazgeçilmez parçalardan biri olan trençkotlar, bu sezon da favori ürünlerden biri olarak dikkat çekiyor.

CACHAREL’DEN BAYRAM TATİLİNE ÖZEL KONFOR

Bayram tatilleri ailelerin bir araya geldiği ve birbirini seven insanların keyifli vakitler geçirdiği dönemlerdir.

Damatlar için Smokin Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Resmi davet, düğün ve nikah gibi özel günlerde özgüveninizi yükselten ve mutluluk veren şık bir smokin içerisinde kendinizi görmeyi hayal edebilirsiniz.

Erkekler için Hediye Fikirleri

Sevdikleriniz için alacağınız her hediye sadece onların yüzündeki gülümsemeye giden bir yoldur.

Takım Elbise Saat Kombini Nasıl Yapılır?

Takım elbise hem günlük olarak kullanılabilen hem özel günlerde tercih edilebilen kombinlerden olması nedeniyle erkekler için vazgeçilmez giyim ürünleri arasındadır.

Gardırobunuzun En Temel Parçaları

Bir gardırop oluşturmak uzun vakit alan, belli bir kıyafet birikimiyle gerçekleşebilen ve ancak zaman içerisinde düzen kazanan bir iştir.

Takım Elbise Alırken Renk Seçimi

Takım elbise seçimi yaparken tercih edeceğiniz kombinlerin şık ve kaliteli kumaşlara sahip olmasının yanı sıra tarzınıza uyumlu renklerde olması oldukça önemlidir.

Yeşilin En Sevilen Tonları

Yaş ve cinsiyet fark etmeksizin herkesin en sevdiği renklerin başında gelen yeşil, kombinlere kattığı doğal ve etkileyici havayla özellikle erkeklerin vazgeçemediği renklerin başında geliyor.

Home Office Stiline Dinamik Yaklaşım: Sweatshirt

Pandemi süreciyle birlikte göze çarpan bir çalışma sistemi olan ‘’home office’’ yaşamın her alanında olduğu gibi modada da yansımalarını sürdürüyor.

Takım Elbisede Mendil Kullanımı Nasıl Olmalı?

Takım elbiseler, erkeklerin iş ve sosyal hayatlarının yanı sıra özel günlerinde de giymeyi tercih ettikleri kıyafetlerin başında geliyor.

Cacharel ile Aşkın Tarifi

‘Kuzeyli Kentlerin Bilge Tabiatından’ ilham alarak hazırladığı Sonbahar & Kış Koleksiyonuyla Cacharel, soğuk bir coğrafyanın sıcak renklerini sanatsal bir perspektifle yorumluyor.

Benden Babama

Bu yıl 20 Haziran’da kutlanacak Babalar Günü’nü unutulmaz kılmak için en şık hediye seçeneklerini Cacharel Hediye Rehberi yazısında sizler için sıraladık.

UYANIŞ VE SONSUZ YANSIMALAR

Doğanın enerjisi ve sıcak renklerinden ilham alan Cacharel İlkbahar / Yaz 21 Koleksiyonu, bu sezon incelikli detayları ve sürpriz yenilikleriyle sizin için hazırlandı. “Uyanış ve Sonsuz Yansımalar” da kendinizi keşfetmeye hazır mısınız?

Erkeklere Özel Aşkı Anlatan Hediyeler

Centilmenlerin seveceği ayrıcalıklı hediyeleri Cacharel “Hediye Verme Sanatı’ konsepti çerçevesinde sizler için hazırladık.

HEDİYE VERME SANATI

Hediye vermeyi bir sanat haline getiren Cacharel, bu yılı unutulmaz kılacak özel bir seçki ile anlarınızı anılara dönüştürüyor.

GARDIROBUNUZU KIŞA HAZIRLAYIN

Bloğumuzda bu hafta moda dinamiklerine göre Cacharel dünyasından seçeceğiniz kış gardırobu önerilerini sizler için derledik.

MODERN HAYATIN MİMARI

Centilmenlerin stil tercihlerine göre tasarlanan Cacharel Sonbahar / Kış 2020-21 Koleksiyonumuz ile karşınızda olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Yaz Eksiklerini Cacharel ile Tamamlama Zamanı

Güneş yüzünü gösterip sıcaklıklar da artmaya başlamışken yaz eksiklerinizi Cacharel ile tamamlamanın tam zamanı!

ZAMANSIZ HEDİYELER

Karşımızdakine onu önemsediğimizi hissettirmenin yolu ise uzun yıllar kendinizi hatırlatacak, anlamlı bir hediye vermekten geçiyor.

“CACHAREL YAZ”DA TROPİK ESİNTİLER

Bu sezon doğanın canlandırıcı enerjisinden güç alan Cacharel, şehir hayatına tropikal bir hava katıyor.

DOĞRU SMOKİNİ SEÇMENİN İNCELİKLERİ

Özel günleriniz için tarzınıza şıklık katacak smokinlerle ilgili tüm ipuçlarını sizler için listeledik.

TÜM BABALARA SEVGİLERİMİZLE…

Babaların zevkine ve tarzına uygun Cacharel’in birbirinden şık ve konforlu ürünleri arasından önerilerimizi sizler için hazırladık.

DOĞANIN İÇİNDEN BİR KOLEKSİYON

Cacharel İlkbahar & Yaz Koleksiyonu zengin renk çeşitliliği ile güzel havaların enerjisini üzerinde taşımak isteyenler için hazır.

23 NİSAN COŞKUSUNU EVDE YAŞAMAK

23 Nisan’ı birbirinden renkli aktivitelerle çocuğunuz için özel bir güne dönüştürmek için fikir arıyorsanız sizin için derlediğimiz önerilere göz atın.

HOME OFFİCE ÇALIŞANLARA TAVSİYELER

Evden çalışanlar için birkaç küçük adımla motivasyonu ve verimliliği artıracak önerilerimizi sizler için sıraladık.

MODA İLE DOLU EV KEYFİ

Evde geçireceğiniz bir günde kendinizi moda konusunda geliştirmeye ne dersiniz?

EN SEVGİ DOLU GÜN İÇİN STİL ÖNERİLERİ

Kimimizin sevgi dolu hafta sonu tatiline dönüştüreceği, kimimizin romantik bir akşam yemeği ile kutlayacağı yılın ilk heyecanlı günü geldi.

HEM SAKİN HEM DOĞAYA SAYGILI HAFTA SONU MEKANLARI

Hafta sonu İstanbul’dan biraz uzaklaşıp sakinliğin tadını çıkarmak isteyenler için iki önerimiz ile geliyoruz.

YILBAŞI KUTLAMALARI İÇİN STİL REHBERİ

2020’nin ilk saatlerinde size eşlik edecek parçaları bulmak için Cacharel Sonbahar/Kış Koleksiyonu’na göz atabilirsiniz.

SEZONUN SICAK PARÇALARI TRİKOLAR İÇİN STİL ÖNERİLERİ

Soğuktan konforlu tarzınız ile korunmanın tadını çıkarırken elegan bir görünüme de sahip olmanızı sağlayacak stil önerilerimizi sizin için derledik.

BEŞİKTAŞ JK’YE ÖZEL OLARAK KİŞİSELLEŞTİRDİĞİMİZ CACHAREL CEKETLER

Kara Kartallar, “Moda Sahada“ diyerek stil sahibi görünümün yarattığı özgüvenle yürümeleri için arkalarında duruyoruz.

SIMPLE IS THE BEST!

“Simple is The Best” adını verdiğimiz Cacharel Sonbahar/Kış ’19-20 Koleksiyonu ile zamansızlığı ve sadeliği göz alıcı detaylarla sunuyoruz.

SADE ve GÜÇLÜ YENİ BİR SEZON

Doğal ve kıymetli taşlardan ilham alan Cacharel Sonbahar/Kış’19-20 Koleksiyonu ile sezona güçlü bir giriş yapmaya hazır mısınız?

TEKNOLOJİYLE BÜTÜNLEŞMİŞ BAYRAMLAR

Gelişen dünyayla beraber her geçen gün hayatımızın akışında daha fazla yer alan teknoloji, bugünün modasına da etki ediyor.

AKDENİZ'İN DİNAMİK ŞEHİRLERİ

Akdeniz’in sıcak renkleri ve serin maviliklerinden ilham alan yeni Cacharel koleksiyonu bu yaz sizleri Akdeniz kıyılarının elegan ama rahat stilini yansıtan keyifli bir yolculuğa çıkarıyor.

İLK İZLENİMİN İLK SİLAHI: STİLİNİZ!

Yeni girdiğiniz bir ortamda kimseye “Merhaba!” bile dememiş iken imajınız hakkında etrafınızdaki kişilere ipucu veren şey nedir? Tabii ki kıyafetleriniz!

AKDENİZ’DEN ESİNLENEN GİYİM SANATI

Huzur ve konforla özdeşleşmiş Akdeniz kültüründen esinlenen yeni Cacharel koleksiyonunda, sakin renkler hareketli desenlerle bir araya getirildi.

NIMES’DEN CACHAREL TASARIMLARINA AKAN RENKLER

Cacharel, tasarımlarda Nimes’in tarihi ve mimari yapısında üstünlük gösteren gri, bordo ve toprak tonları ile kıyısı olduğu Akdeniz’in mavi tonlarını kullanarak erkek giyiminde farklı ruhlara dokundu.

1 TAKIM ELBİSE 3 KOMBİN

Ofis ortamında şık ve tarz olmak iş hayatında sizi bir adım öne geçirebilir. Peki takım elbise kombinlerinizi nasıl farklılaştırabilirsiniz?

CACHAREL ŞALLAR İÇİN DOĞRU ZAMAN

Vücut sıcaklığınızı kumaş dokusunun kalitesi ile koruyan Cacharel şallar, elegan duruşu sayesinde her stilin tamamlayıcısı olmayı başarıyor.

DENİM HİÇ BU KADAR ŞIK OLMAMIŞTI!

Cacharel’in köklerine adım adım ilerlediğimiz bu yolculuk, tarihin en ikonik kumaşı ile yollarımızı kesiştiriyor: Denim.

SEVGİ DOLU HEDİYELER

Hediye vermenin bir gelenek haline dönüştüğü bu günde, sevgilinize ne alacağınıza hala karar veremediyseniz bu yazı tam size göre!

AKSESUARLARIN DİLİNDEN AŞK

Kalplerinizin ritmini, aksesuarlara taşıyan Cacharel, yaklaşan Sevgililer Günü’nde sevginizin ifadesi hediyeler için eşsiz seçenekler sunuyor.

CENTİLMENLER İÇİN STİL ÖNERİLERİ

Detaylara verdiğiniz hassasiyeti ve kişiliğinizdeki nüansları, zamansız ipuçları ile sunmak görünümünüzle sevgilinizin kalbini fethetmenizi sağlayacak.

SOĞUK HAVALARIN ZAMANSIZ HEDİYE ÖNERİLERİ

Şıklığı ince düşünülmüş detaylarda gizleyen Cacharel, tamamlayıcı aksesuar seçenekleri ile soğuk havalara zamansız hediye alternatifleri sunuyor.

STİLİNİZİ OLUŞTURURKEN DİKKAT ETMENİZ GEREKEN 5 KURAL

Her kombinde size yardımcı olabilecek birkaç basit kuralla, çabasız şıklığı yakalayın.

YENİ YIL, YENİ MACERALAR

Yeni yılın size getirdiği şey ne olursa olsun; mevsimden mevsime, doğru parçaları seçmek için Cacharel yanınızda!

YENİ YILDA TARZINIZI CACHAREL İLE DEĞİŞTİRİN!

Herkesin kendini yenilemek istediği bu yılda Cacharel, değişime stilinizle başlamanızı öneriyor.

TAKİP ETMENİZ GEREKEN 2019 TRENDLERİ

Terzilik zanaatının modern temsilcisi Cacharel, klasik kesimleri şık parçalara dönüştürerek, 2019 trendlerinin kapılarını sizler için aralıyor.

CACHAREL İLE YILBAŞI GECESİNE HAZIR MISINIZ?

Siz yeni yıl planlarınızı yapın, doğru görünümü ise Cacharel’e bırakın!

HEDİYE VERMEYİ SANATA DÖNÜŞTÜRÜN

Yeni bir yılı karşılamak için yapılan kutlamalara dilekler, lezzetli yemekler ve özel hediyeler eşlik eder.

NİMES’DE GÖRÜLMESİ GEREKEN BEŞ YER

Kurucu Jean Bousquet’nin doğduğu, Cacharel’in yaklaşık elli sene önce gelenekselliği ve çağdaş tasarımı birleştirmesiyle hayat bulduğu yer, Fransa’nın en köklü şehirlerinden biri, işte Nîmes!

GARDIROBUNUZDA GÖMLEKLERE DAHA FAZLA YER AÇIN

Cacharel’de bu sezon, zamana meydan okuyan şık ve sade gömleklerin yanı sıra konforlu ve desenli gömlekler de yer alıyor.

CACHAREL İLE 2019'A MERHABA!

Kuruluşundan bu yana tasarladığı eşsiz parçalar sayesinde vizyoner bir marka haline gelen Cacharel ile 2019’a merhaba demeye hazır mısınız?

GARDIROBUNUZA BU KIŞ DAHA FAZLA RENK EKLEYİN !

Siyah bir pantolon ve triko ile yapılan kombinlerin kurtarıcılığı herkes tarafından bilinen bir gerçek. Peki soğuk havalarda görünümünüze renkli detaylar eklemek istemez misiniz?

KIŞ TATİLİ İÇİN BAVUL HAZIRLAMA TÜYOLARI

Kış tatilinin heyecanını, yanınıza alacağınız trikolar ve denim parçalar arasında kaybolmaktan, yaşayamıyorsanız bavul hazırlama tüyolarımız işinize yarayacak.

BİR KOMBİNE FARKLI AKSESUARLARLA TAVIR KAZANDIR!

Erkek modası trendlerinin uygulanması düşündüğünüz kadar zor değil!

KIŞIN VAZGEÇİLMEZ AKSESUARLARI

Aksesuarlar erkek gardırobunun olmazsa olmazları... Soğuyan havalara stilinizi güçlendirecek parçalarla, birlikte hazırlanalım.

KONFORLU ŞIKLIK BU SEZON CACHAREL'DE

Bu sezonun trendleri gün yüzüne çıktı, kahve tonlarından ekoselere, aklımızda kalan parçalar tüm hızıyla kışa da geçiş yapıyor.

ERKEK STİLİNDE DOĞRU PALTONUN ÖNEMİ

Dış giyimde doğru tercihler yapıldığında görünümünüzde fark yaratacak dokunuşlar yakalayabilirsiniz.

DENİM TUTKUSU

Cacharel’in kurucusu Jean Bousquet’nin doğduğu ve markanın ilham kaynağı olan şehir Nimes, aynı zamanda denimin de vatanı.

CACHAREL SONBAHAR/KIŞ 2018-19: BİR KÖKLERE DÖNÜŞ HİKAYESİ

Cacharel markası kurucusu Jean Bousquet’nin doğduğu, markanın köklerine işaret eden Nimes şehrindeyiz.

CACHAREL’İN DOĞDUĞU TOPRAKLARDA ADIM ADIM

Cacharel için her yeni sezon yeni keşifler anlamına geliyor. Sonbahar / Kış 2018-19 Koleksiyonu ise “Nimes”i işaret ediyor.

DAHA ÇOK MAVİ

Mavinin tüm tonlarını geride bırakıp plazaların gri-beyaz atmosferinde mekik dokuduğumuz günler başladı!

PAZAR GÜNLERİNİ CACHAREL'E AYIRIN

Cacharel'in stil sahibi duruşu ve gezgin ruhu, markayı her zaman daha nitelikli fırsatlarla birlikte hayal etmemizin temel sebebi

OFİSTEKİ STİL KODLARI

Cacharel, estetik algısı yüksek erkekler için özel parçaları ile ofis şıklığının temel taşlarını belirliyor.

BAYRAM SEYAHATİNİZDE YANINIZA ALMANIZ GEREKEN 5 PARÇA

Yazın hissedilen sıcaklığını, doğal, hafif ve esnek kumaşlarla en aza indirerek şehir erkeğinin her daim şık ve rahat olması için tasarımlar sunan Cacharel, tam bir seyahat dostu!

CACHAREL İLE RENKLİ ADIMLAR

Stilinizin tamamlayıcısı ayakkabılar; mevsime, kullanım alanına ve günümüz moda trendlerine göre pek çok farklı tercih ile karşımıza çıkıyor.

CACHAREL İLE DESENLERİN HİKAYESİ

Marakeş yolculuğu, doğallığı vurgulayan, gösterişten uzak yapılar ile başladı.

BAVUL YAPMA SANATI

Turistik gezi ya da bir iş seyahati her ne sebeple bir seyahate çıkılırsa çıkılsın, Cacharel tasarımları hem yolda giymek hem de yanlarında taşıma rahatlığı ve varış noktası aktiviteleri için de ideal seçimler sunuyor.

BEYAZ GÖMLEK

Bir erkeğin gardırobu için kurtarıcı bir parçadan söz ediyorsak bu hiç kuşkusuz ki beyaz gömlektir.

ZAMANSIZLIĞIN TANIMI MAVİ GÖMLEKLER

“Moda geçici, stil kalıcıdır” deyimini en iyi yansıtan parçalardan biri; mavi gömlekler.

CACHAREL'DEN YAZIN VAZGEÇİLMEZLERİ

Yaz, tatil kadar tatil hayali ile geçen zaman demek. Yaz aylarını ofisin ya da evinizin içerisinde, deniz kenarında ya da şehir sokaklarında geçirebilirsiniz… Farketmez! İhtiyacınız olan her şey Cacharel’de!

CACHARELDEN STİL SAHİBİ HEDİYELER

Fransız ekolünün ikonik markası Cacharel ile hediye vermek bir sanata dönüşüyor!

CACHAREL ŞIKLIĞI

Centilmenlerin dilinden anlayan Cacharel için şıklık bir "dress code"' değil gerçeklik.

CACHAREL RUHU

İş dünyasının yoğun temposuna kendi ruhunuzdan nüanslar katabilmek çok zor, biliyoruz! Ama tam da bu noktada harika bir kurtarıcınız var: Cacharel.

BİR BAHAR KLASİĞİ YENİDEN ARAMIZDA

Birçok markanın simgesi, stil ikonlarının gözdesi ve film sahnelerinde görsel hafızalara kazınmış bir tamamlayıcı: Trençkot!

BORDONUN UYUMU

Mavinin tonlarından daha önce bahsetmiştik; sıkça kullanılan, bolca karşılaştığımız bir renk. Fakat bu hafta için ilhamımızı bordonun tonlarından alıyoruz.

DENIM ON DENIM

Cacharel erkeğinin dinamik stili denim kumaşların etkisiyle zamansız şıklığı yakalıyor.

DOĞANIN İÇİNDEN ADIMLAR…

Seçiminiz her ne olursa olsun, yeşil en cesur tonu ile karşımıza çıkan Cacharel sneaker’lar, her adımı cesarete dönüştürecek.

90'LAR YENİDEN!

Trikolarla gömleklerin vazgeçilmez birlikteliği… Bu ikilinin zamana meydan okuyan uyumu her sezonun vazgeçilmezi.

DÖNEMİN VAZGEÇİLMEZİ: CACHAREL TRİKO

Montların içine giyilen en güzel kış parçalarından biri olan trikolar, Cacharel’de hayat, renk, form ve stil buluyor.

DIŞ GİYİM DÖNEMİ

Farklı stillerin beklentisini karşılayacak şekilde farklı özelliklerle donatılmış Cacharel dış giyim parçalarında; montlar, hafif ve işlevsel trençkotlar, montlar, kürklü kapüşonlar ve su itici özellik kazandırılarak bionic finish’e sahip olan ürünler bulmak mümkün.

EN TAMAMLAYICI AKSESUAR: KEMER

Kullanmadığınızda kendinizi eksikhissettiğiniz aksesuarlar vardır; onlarsızyapamadığınız, üstünüzde olmadığındakendinizi bir garip hissettiğiniz... Erkekler içinbu listenin başına kemerleri koyabiliriz.

ELYAF DOLGULU MONTLAR YENİ İMAJIYLA TEKRAR ARAMIZDA

Her kış sezonunda bizi soğuktan koruyan, aynı zamanda stilden uzaklaştırmayan favori parçalardan biri olan balıkçı yaka trikolar bu sezonun da hit trendleri arasında yerini aldı.

DETAYLARDA GİZLENMEYİN!

Detaylarda gizlenen şıklık geride kaldı… Şimdi, aksesuarlar alabildiğine cesur, iddialı ve kendinden emin.

DERİ AKSESUAR TAKIMLARI

Erkeklerin gün içerisinde elinden ve üzerinden ayırmadığı sayılı aksesuarlar arasında olan kemer, cüzdan ve anahtarlık üçlüsü, Cacharel aksesuar koleksiyonuyla sade, şık ve zamansız.

DIŞ GİYİM ALTERNATİFLERİ

Uzun süredir yaz ve sonbahar dereceleriyle hayatımıza devam ederken, karşınıza çıkan soğuk hava ile baş edip, stilinizden ödün vermemeniz için Cacharel'in koleksiyonuna tekrar bir göz atma vakti geldi.

ZAMANSIZ ŞIKLIK: DENİM GÖMLEK

Modada zamansızlık kavramından söz edeceksek, bunun en büyük destekçisinin denim olduğu aşikar. Yıllara meydan okuyan denim kumaşlar her sezon farklı formlarda karşımıza çıkarken, en asil yorumunu gömleklerde buluyor...

YENİ SEZONA ŞIK BİR ADIM!

Yazı geride bırakmak, biraz hüzün biraz da heyecanı beraberinde getiriyor. Bu karmaşayı aklınızdan silmenin yolu ise yeni sezonun yenilikleriyle tanışmak.

YAZ DAVETLERİNDE CACHAREL ŞIKLIĞI

Smokin giymek çoğu erkek için zorlu bir sınav, moda dünyasında ise bir sanat! Özgün stili ile her adımda şık Cacharel erkeği, sıra yaz davetlerine geldiğinde modern-şık olgusunun altını çizen görünümüyle hayranlık uyandırıyor.

YAZ ESİNTİSİ: BERMUDA ŞORTLAR

Sonbahar sezonun başlamasına günler kalmış olmasına rağmen havanın bizi her sabah şaşırttığı bu günlerde, Cacharel erkeği için Fırsat Reyonuna bir göz attığımızda en sevdiğimiz yaz parçası ile karşı karşıya kalıyoruz: bermuda şortlar.

YAZIN SON TATİLİ

“Yazın son tatili” olarak da nitelendirilen bayram tatili, mevsim değişiminin de başlangıcı.

YENİ ÜNİFORMA

Havaların değişimi ile Cacharel erkeklerinin kıyafetlerinde yapacakları ilk değişim dış giyimde gözlemleniyor.

YENİ YIL, YENİ ARZU NESNESİ

Şehir sokaklarından ofis ortamına şıklığınızı her yerde yakalayabileceğiniz Cacharel yeni sezon ayakkabı modelleri sezonun trend rehberi oluyor.

YAZ ŞIKLIĞI

Stiline şık bir yorum katmak isteyen erkeklerin stil kodu kravatlar, Cacharel erkeğinin gardırobunun vazgeçilmezi.

YERE SAĞLAM BASAN TABANLAR

Stil sahibi erkeklerin yeni yatırımı! Stil sahibi erkeklerin vazgeçilmezleri arasında yer alan klasik Oxford ve Brogue tarzı ayakkabılar bu yıl da trend haline geldi.

YENİ AKIM FULARLAR

Rahatlıktan kaçmayan, fakat bu görüntüyü göze çarpan detaylarla birleştiren Cacharel erkeği, vücuda kusursuzca oturan ultra hafif kumaşlardan oluşan grafik baskılı t-shirtleri ile beraber, alışılmış kalıpların dışına çıkarak bir fular takıyor.

YAZIN VAZGEÇİLMEZ ÜÇLÜSÜ

Yaz kendini hissettirmeye başladıkça hayatın da size daha hoşgörülü davranmasını, tempoyu biraz da olsa düşürebilmeyi diliyorsunuz… Biliyoruz! İşte böyle anlarda, tempoyu düşüremeseniz de sizin ona kolaylıkla ayak uydurmanız hayatın akışını lehinize döndürebilir… "Nasıl?” dediğinizi duyar gibiyiz… Yazın vazgeçilmez üçlüsü belki size yardımcı olabilir.

YEŞİLE ÖVGÜ!

Yeşilden ilham almamak, baharın yeni dünyalara kapı açan ruhuna bürünmemek mümkün değil! Cacharel, İlkbahar/Yaz 2017 Koleksiyonu’nda inovatif dokulara olanak sağlamaya devam ediyor.

FULAR ETKİSİ

Fularlardan bir türlü vazgeçemiyoruz! Miami’nin mavisini, özgür ruhunu, endamını, hareketini, dansını, keskin tarzını, keyfini, umursamazlığını, “uçuşması”nı en iyi anlatan seçenek fularlar, Cacharel erkeğinin gardırobunun baş köşesinde.

GARDIROBUNUZDAKI GİZLİ TARİH TRENÇKOT

Zaman hızla geçiyor... Yaz kışa, kış yaza bağlanıyor... Takvim ne zaman baharı gösterse bir ürün yine favorinize dönüşüyor. Tahminlerinizi duyar gibiyiz. Evet, trençkot’tan bahsediyoruz.

FARKLI KRAVAT MODELLERİ

Takım elbise ve gömleğin en yakın arkadaşı ve Cacharel erkeğinin de en çok tercih ettiği aksesuar olan Cacharel kravatlar, farklı renk tonları ve farklı desenlerle sıkça kullanılan aksesuar seçimleri arasına giriyor.

FARK DETAYLARDA!

Her ne kadar erkek deri ayakkabı seçkisinin sınırlı olduğu düşünülse de, Cacharel'in tasarladığı modellere katılan ustaca yapılmış detaylar, Cacharel erkeğinin göze çarpmasını sağlayan en önemli özelliklerden sadece bir tanesi.

EVRAK ÇANTASINDA ARADIĞINIZ HER ŞEY

Programlı, yoğun, konforuna düşkün... Cacharel çalışan erkek tanımını ve onun hayatını nasıl kolaylaştıracağını çok iyi biliyor.

BERE, KAŞKOL, ELDİVEN

Soğuk kış günleri yaklaşırken, Cacharel sıcaklık hissini konforla birleştiren ürünleriyle hazır!

FAVORİ ÜÇLÜ

Konu iş dünyası olduğunda sert çizgiler çekmek gerekebiliyor. Stilinizi kendinden emin çizgilerle desteklemek için doğru aksesuarlara sahip olmak oldukça önemli.

ERKEK TRİKO

Tişört hissi veren trikolarla, rahat ve sıcak kış günleri için hazırız. Cacharel Sonbahar/Kış Koleksiyonu'nda hem hafif hem de sıcak tutan trikolar, tüm konforuyla size eşlik ediyor.

ERKEK MODASI TÜVİT İSTİLASI ALTINDA

İsmini “Tweed” nehrinden alan tüvit, bu kış karşımıza yeniden ve biraz daha farklı çıkıyor.

ERKEKLERDE AKSESUAR SEÇİMİ!

Daha önceden sadece kadınlar ellerinde ya da üzerlerinde bir aksesuar olmadan rahat edemezken, erkekler için tasarlanan şık aksesuarlar, tercih edilen ürünler listesinin en başlarına yerleşti.

ERKEK CÜZDAN MODELLERİ

Klasiklerin klasik statüsüne ulaşması için uzun bir evreden geçmesi gerekiyor: Beğeni, kullanışlı olmaları, ayırıcı özellikler, detayları, stil ve yıllar içerisinde yıpranmayan özel bir tasarım.

AHOY!

Mavi sulara kendisini kaptıran Cacharel erkeğinin son gözdesi: Yelkencilik.

CACHAREL BOT

Dışarıda hala kar yağmıyor olması, soğuk havaların, iç titreten rüzgarların ve üşüten yağmurların geçtiği anlamına gelmiyor! Soğuk havalara en çok yakışan ürün ise Cacharel’in kış botları!

AYAKKABIDA PERFORE DETAYLAR

Cacharel 2017/18 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda mimari ve tasarım dünyalarından detayları tasarımlarıyla birleştirmeyi ihmal etmiyor.

BİR BEYAZ GÖMLEK ASLA YETMEZ

Statü simgesi olarak gelişerek günümüze kadar ulaşan gömlek bugünlere, Roma zamanındaki formuna en yakın şekilde biçimlenerek gelmiş bulunuyor.

BAHARLIK CÜZDANLAR

Baharın gelişi etrafınızdaki her objeyi biraz daha canlı kılıyor. Kışın siyah ve kahve tonlarına bürünen cüzdanlarınız lacivert, yeşil ve bej tonlarıyla baharın enerjisine kapılıyor.

KIŞ GARDIROBUNUN VAZGEÇİLMEZİ: BASIC TRİKOLAR

Kış gardırobunun aslarını oluşturan triko parçalar; mevsimin ağırlığını, sıcaklığını ve değişimini hissettirir.

BİR CACHAREL TUTKUSU KOBALT MAVİSİ

Çekimlerinin Miami’de gerçekleştiği Cacharel İlkbahar-Yaz 2016 koleksiyonu, karşınızda!

BİR PAPYON 3 GÖMLEK

Sevgililer Gününü kutlasanız da kutlamasanız da, Cacharel erkeklerinin şık olması gereken ortamlar için birçok seçeneğe ihtiyacı oluyor.

ÇABASIZ ŞIKLIĞIN ADRESİ CACHAREL

Cacharel erkeğinin mevsim geçişlerindeki kurtarıcısı olan trençkotlar, bejin en çekici tonlarıyla gündelik şıklığın vazgeçilmezi oluyor.

BİR FRANSIZ RÜYASI

Kendi stilini yaratanların gusto sahibi zamansız markası Cacharel, Fransız Lisesi Sainte Pulchérie’nin 170. yılını kutladığı, eğitime destek amaçlı balonun ana sponsorluğunu üstlendi.

ÇABASIZ ŞIKLIK

Modaya meydan okuyan çabasız şıklık, Cacharel erkeğinin seçimlerindeki en önemli anahtar yaklaşımlardan biri.

BABALAR GÜNÜ'NDE EN TARZ SİZİN BABANIZ OLSUN!

Babalar Günü’nde babanızı mutlu etmek istiyorsanız ona sadece hediye almak yetmez. Bu günü unutulmaz kılmak için onunla özel bir plan yapın ve birlikte geçirdiğiniz zamanlara bir yenisini ekleyin.

DAHA FAZLA MAVİ!

Yazın mavi ile özdeşleşmesini, ışıldayan gökyüzüne mi yoksa cömert denizlere mi bağlıyorsunuz? Bilmiyoruz, ama ona tutkuyla bağlı olduğunuzu biliyoruz.

CACHAREL SONBAHAR/KIŞ 2017 - 18

Konforlu, modern ve stil sahibi erkeklerin tercihi olan Cacharel, Sonbahar/Kış 2017 - 18 Koleksiyonu’nda da çizgisini devam ettiriyor.

CACHAREL KONFORUYLA HAREKET ET!

Baharın dinamizmine kapılmamak mümkün değil! Bu sezon sizi hayatın ritmine kapılmaya davet eden Cacharel, bu mottoyu inovatif kumaş ailesiyle de destekliyor.

CEKETİN EKOSEYLE FLÖRTÜ

Erkek gardırobunun en "hit" parçası blazer ceketler, Cacharel'in rafine çizgisiyle birleşiyor.

ÇİZGİLER, SPOR AYAKKABILAR VE ERKEKLER

Kırmızı Breton çizgilerin popülaritesi tartışılmayacak derecede artmış vaziyette. Bu trendi Cacharel erkeğinin ayağından çıkartmadığı spor ayakkabılarla birleştirince de ortaya ayrılmaz bir ikili beliriyor:

GÖMLEKTE MEKSİKA ETKİSİ

Fransız ekolünün ikonik markası Cacharel, bu yaz rotasını Meksika’nın büyüleyici doğasına çeviriyor.

GÖMLEK ZAMANI

Cacharel’in ikonik parçaları arasında gösterilen gömlekler, mevsim geçişlerini daha keyifli kılıyor.

CACHAREL İLE HEDİYE VERME SANATI

Yılbaşında kendinizi şımartacak bir görünümü ve sevdiklerinize ne kadar özel olduklarını hissettirecek bir hediyeyi düşlüyorsanız, doğru yerdesiniz.

YAZ GARDIROBUNUN FAVORİ İKİLİSİ

Cacharel klasiğine dönüşen gömlekler ve bermuda şortlar, Marakeş rüzgarlarının etkisindeki yaz stiline de öncülük ediyor.

YAZIN BAŞROL OYUNCUSU: BERMUDA

Günlük hayatınıza konfor ve stil getiren bermudalar gece ise şıklığın adresi haline geliyor. Bermuda şort stili Cacharel erkeğinin bu yaz da vazgeçilmezi.

SOUK’TA CACHAREL ERKEĞİ’NİN YAZ STİLİ

Cacharel’in Marakeş yolculuğunda, bu seferki durağımız Souk. Marakeş’in kent merkezi olan Medina'da tarih kokan büyülü Souk’ta stil keşfine çıkıyoruz.

KRAVAT: MECBURİYET Mİ STİL KODU MU ?

Kravat konusunda birkaç ipucu ile sizi gizli silahınızla tanıştıralım.

BEYAZA TESLİM!

Yaz gardırobunda sadece tek bir renk kullanacak olsak o hiç kuşkusuz ki beyaz olurdu.

STİL SAHİBİ CACHAREL ERKEĞİNİN POLO TİŞÖRT SEÇKİSİ

Tarzından ödün vermeyen Cacharel erkeğinin dolabının en önemli parçası olan Polo tişörtler, bu yaz da günlük yaşantınızı konfor dolu bir serüvene dönüştürüyor.

CACHAREL İLE TATİL VALİZİNİZ HAZIR!

Cacharel, yaz boyu size eşlik edecek parçaları ile ister kısa süreli ster kısa süreli ister uzun seyahatleriniz için uzun süreli seyahatleriniz için doğru adres.

CACHAREL İLE YAZA UYUM SAĞLAYIN!

Cacharel’de sıcak yaz günlere hazırlıklar tamam! Şimdi Cacharel’in birbirinden farklı ikonik ve modern tişörtleriyle tanışma vakti.

CACHAREL İLE DOĞAYA KARIŞAN BİR STİL YOLCULUĞU!

Cacharel'in Marakeş yolculuğu, markanın doğallığı ön plana çıkaran karakteristik özellikleriyle kusursuz bir bütünlüğü yakalıyor. Yeni keşiflere adım atarken, kültürel zenginlikten beslenmeyi ve her adımda özgün stilinden parçalar sunmayı işaret ediyor.

TAKIM ELBİSE MUCİZESİ!

Her erkeğin gardırobunda olması beklenen lacivert, tebeşir çizgili takım elbiseye, Cacharel’in gözünden bakıyoruz.

DESEN TUTKUSU

Kızıl Kent Marakeş’in büyüleyici atmosferinin çekiciliğini hissettiren İlkbahar/Yaz 2018 Koleksiyonu ile Cacharel, artisan desenlerden aldığı ilhamı, kendine özgü renk konumlandırmasıyla birleştirdi.

KUSURSUZLUĞUN FORMÜLÜ: CACHAREL SMOKİN

Smokin, kusursuzluğu ifade eder. Cacharel kesimleri ve kumaş tercihleri de en özel günlere kusursuz izler bırakacak bir seçimi de işaret ediyor.

MARAKEŞ'E HAS STİL KODLARI: MAJORELLE MAVİSİ VE DAHASI

Kızıl şehir Marakeş, uzun yıllar boyunca geleneklerden podyuma taşınan, toplumsal davranış şekilleri ve ‘’stil sahibi’’ olarak nitelendirdiğimiz bir çok detayın çıkış noktası.

SAINTE PULCHERIE FRANSIZ LİSESİ & CACHAREL TASARIM YARIŞMASI

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi ve Cacharel’in gençlerdeki özgün yaratıcılığı açığa çıkarmak amacıyla düzenlediği tasarım yarışması, gelenekselleşerek gençlerin özgün ruhunun dışarıya yansımasına destek oluyor.

HAFTANIN HER GÜNÜ BİR AYAKKABI!

Her gün işe giderken kullandığımız yolu birazcık değiştirmek, hafta sonu şehri terk etmek, arabamızı tekrar döşetmek ya da stilimizi tazelemek bizi soğuk havaların son günlerinde ayakta tutan şeyler.

BAHARLA CANLANIN!

Mart ayının arada kalmış ruhu kendisini her geçen gün daha fazla belli ediyor. Bir açıp bir kapatan hava, kıyafet seçimlerimizi de etkiliyor.

RAFİNE ŞIKLIK CEBİNİZDE

Alışveriş yaparken aynı zamanda da stilimizi korumaya çalışmak çoğu zaman bizi yoran bir durum. Üstelik birbiriyle uyumlu olan renkler, desenler, kumaşlar ve aksesuarları da düşünmek gerektiğinden durum bazen üstesinden gelinmez bir hal alabilir.

KÜÇÜK DETAYLAR BÜYÜK FARKLAR

Modada da her zaman gösterişli ve kendini gösteren bir stile yönelmek zorunda değiliz. Hatta çoğu zaman yönelmemek en doğru seçim olabiliyor.

TOKYO’DAN İSTANBUL’A

Havalar beklediğimiz kadar ısınmamış olsa da değişim isteğimiz etkisinden hiçbir şey kaybetmedi. Biz de yeni mevsimde sizin isteğinizi dinleyerek dikkatimizi farklı lokasyonlara verdik.

KADINLARIN, ERKEK GİYİMİNDE EN SEVDİĞİ DETAYLAR

Modayı takip edin ya da etmeyin hepimizin bazı günlerde kadınların “dress to kill” söylemine ayak uydurmamız gerekir. Hele ki etkilemek istediğimiz bir kadınsa bazı noktaları ve olmazsa olmazları göz ardı etmemiz mümkün değil.

KADINLARIN SEVDİĞİ 5 DETAY

Kadınların, erkek modasında dikkat ettiği şeyler aslında detaylarda saklı. Kimsenin dile getiremediği ama bir kadının hızla kadrajına giren ve dikkat edilmesi gereken stil detaylarını sizler için derledik.

SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE SEVGİNİZİ GÖSTERMENİN EN ŞIK YOLU

Özenli kumaş seçimlerinden, farklılaşan tasarım detaylarına rafine ve özgün tercihler, eşsiz Fransız dokunuşuyla O'na en güzel anı yaşatmanız için sizi bekliyor…

TAKIM RUHU

Birçoğumuzun "klasik" olarak nitelendirebileceği gri bir takım elbisenin nasıl imza görünüme dönüştüğüne dair birkaç ipucu ile başlayalım.

KRAVAT NASIL BAĞLANIR?

Fransız icadı kravatları Fransız ekolünün önderi Cacharel etiketiyle taşımanın günlük hayatınıza renk katacağından eminiz. Üstelik her zamanki kravat bağlama şeklinizi değiştirmek isterseniz doğru yerdesiniz.

SEVGİLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL STİL TAVSİYELERİ

Kimimizin unuttuğu kimimizin ise gün saydığı bu özel zamana yaklaşırken stilimizi de en doğru şekilde belirlemek isteriz. Ama merak etmeyin, Cacharel’in birbirinden farklı stil önerileri yanınızda!

MORUN BÜYÜSÜ

Yüzyılı aşkın tarihlerine sıkı sıkıya bağlı olan toplumun saygısını kazanan mor rengi; ayrıcalık, ün, güç ve sadakat anlamına geliyor.

CACHAREL İLE AŞKINI PAYLAŞ!

Bu sezon rotasını Tokyo'ya çeviren Cacharel, tapınak kırmızısı tonlarıyla rafine bir stili ortaya koyuyor. Geleneklerinden ödün vermeyen ama teknolojiye de bir o kadar bağlı çizgisiyle sevginizi ifade etmenin en nitelikli yollarından birini sunuyor.

EKOSE ETKİSİ

Moda tarihinin en kült deseni ekoseler, her kış adından söz ettirirken bu sezon, başroldeki yerini alıyor.

HAFİFLİK, FERAHLIK, VE CACHAREL

Yaz tüm ihtişamı ile gökyüzünü ışıldatmaya devam ederken biraz daha ferah alanlar aradığınızı biliyoruz. İyice ısınan havalar için Cacharel’in serin önerilerine göz atın

CACHAREL ERKEĞİ İLE HER SEZON YENİ BİR KEŞİF!

Fransız ekolü ile safari ruhuna bürünen süet, gezgin ruhların sezondaki hit parçası. Her sezon süete farklı bir ruh kazandıran Cacharel, bu yaz seçimini fonksiyonellikten yana kullanıyor.