UYANIŞ VE SONSUZ YANSIMALAR

Doğanın enerjisi ve sıcak renklerinden ilham alan Cacharel İlkbahar / Yaz 21 Koleksiyonu, bu sezon incelikli detayları ve sürpriz yenilikleriyle sizin için hazırlandı. “Uyanış ve Sonsuz Yansımalar” da kendinizi keşfetmeye hazır mısınız?

Dönüşümün Sembolü Renk ve Desenler

Dönüşümün Sembolü Renk ve Desenler

Botanik bahçelerinin yeşili, toprak tonların hakimiyeti, derin maviyle uyumlu desenler… Her biri Cacharel tasarımında yer alan detayların birer parçası. Sizleri yenilenmeye, tazelenmeye ve bu keyifli dönüşüme davet ediyoruz.

Özgün Stiller, Yenilikçi Formlar

Özgün Stiller, Yenilikçi Formlar

Aktüel, multifonksiyonel ve özgün tarzlar için farklı kombinler oluşturmaya imkan veren bütüncül bir koleksiyonun özenli parçaları. Çizgisel derinliklerinden ödün vermeyen geometrik dünyanın bir yansıması olan zamansız takım elbiseler, hayatı her haliyle kutlamaya değer bulan şal yakalı smokinler, ikonik tarzlar ve özgüvenli bir duruş için adeta ilham kaynağı.

Stil Oyunları: Mix & Match

Stil Oyunları: Mix & Match

Kumaş, desen ve renk bütünlüğü sayesinde tüm ürünleri birbiriyle kolaylıkla eşleşebilen, farklı beden ve desenlerdeki ceket ve pantolonların birlikte kombinlenebildiği Mix & Match takım elbiseler, kendi stilini özgürce yaşamak isteyen centilmenlere çarpıcı ve enerji dolu bir tarz sunuyor. Birçok alternatif arasından en uygun bedeni seçebilme özgürlüğüne sahip Cacharel erkeği her koşulda hafif, konforlu ve tarz sahibi tercihlerin öncüsü olmaya devam ediyor.

Cacharel İlkbahar / Yaz 21’ Koleksiyonu’nu ve daha fazla ürünü deneyimlemek için www.cacharel.com.tr ve Cacharel mağazalarına davetlisiniz…