1 TAKIM ELBİSE 3 KOMBİN

Ofis ortamında şık ve tarz olmak iş hayatında sizi bir adım öne geçirebilir. Peki takım elbise kombinlerinizi nasıl farklılaştırabilirsiniz? Bu tarza ulaşmak, Cacharel takım elbiselerin cezbedici çağrısına kulak vermekten geçiyor.

Takım elbisenin klasik havasını dokusuyla hareketlendiren bisiklet yaka triko, geçiş döneminde gömlek üstüne giyilebilecek hafif bir alternatif olarak göz doldurur nitelikte… Ofis ortamında dikkat çekmenizi sağlayacak bu şık ikili, smart casual tarzın da vazgeçilmezi haline geliyor. Trikolarınızda grinin karizmatik tavrının yanı sıra mavi ve bordo gibi canlı renkleri de tercih edebilirsiniz. Klasik tarzın elegan havasını seviyorsanız bu görünümü kravat ile desteklemenizi öneririz.

Sezonda en sık kullanılan ve tasarımlara farklı bir hava katan desenler, Cacharel gömlekler ile birleşerek klasik görünüme hayat veriyor. Desenlerin özgün bir dokunuş sağladığı gömlekler ile kravat takmaktan kurtulabilir, değişime nokta atışı yapabilirsiniz. Stilinizi yaratmanızdaki özgüveninizi göstermek için flanel kumaşlı yelekler ile kombinlediğiniz takımlarınızla sıradanlığın kalıplarını yıkabilirsiniz.

Cacharel’de cesaret stil ile harmanlanıyor!

Görünümü, havanın farklı koşullarına ve dinamik iş hayatına eşlik edecek trençkotlar ile tamamlayabilirsiniz. Şemsiye ve kabanların yerini, trençkotlara bırakmanın artık zamanı geldi.

Takım elbiseler, belirli sınırları olan ve minimum esneklik payına sahip parçalardır. Ancak Cacharel takım elbiseler, desensiz kumaşların hüküm sürdüğü geçmişi modern tasarımları ile selamlıyor. Bu nostaljik görünümlü ekoseli takım elbiseyi, çiçek desenli kravat ile kombinleyerek ofis stilinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Yelekler ise geçmişten gelip geleceğin peşinde koşan en iyi yol arkadaşınız.

 

Ofis şıklığınızı Cacharel parçalar ile zirveye taşıyın! Çünkü zirveler, Cacharel’in oyun alanı…