AKDENİZ’DEN ESİNLENEN GİYİM SANATI

Dinginliği ve dinamizmi birleştiren atmosferiyle herkesin gönlünü kazanmış büyüleyici Akdeniz… Huzur ve konforla özdeşleşmiş Akdeniz kültüründen esinlenen yeni Cacharel koleksiyonunda, sakin renkler hareketli desenlerle bir araya getirildi. Cacharel erkeği bu yaz da giyim sanatında öncü!

Akdeniz Renklerinin Harmonik Uyumu

Cacharel, Mix&Match takım elbiseleri ve made-to-measure hizmetinin yanı sıra harmonik bir koleksiyon ortaya koyarak stilde kişiselleştirmenin önünü açıyor. İlkbahar&Yaz 2019 Koleksiyonunda lacivert, siyah, camel, haki, bej ve gri olarak belirlediğimiz sakin ana renkler ve onları tamamlayan kobalt mavisi, nil yeşili, kiremit gibi yüksek enerjili renkler hakimiyet sürüyor.

Cacharel erkeği; Cacharel takım elbiselerini tamamlayan Cacharel gömlekler, Cacharel tişörtler ve Cacharel kravatlar arasında yapılacak küçük değişikliklerle kendi mükemmelini bulmak için heyecanlı bir yaz serüvenine çıkacak!

Giyim Sanatının En İddialı Hali

Cacharel tasarımlarındaki sanatkar ruh, bu sezonda cesur desenlerle ortaya çıkıyor ve sizleri rengarenk bir yaza davet ediyor. Allover desenlerden oluşan kısa kollu Cacharel gömlekler, Akdeniz’in eğlenceli dolu dünyasının bir yansıması adeta!