Akdeniz’in Dinamik Şehirleri

Akdeniz’in sıcak renkleri ve serin maviliklerinden ilham alan yeni Cacharel koleksiyonu bu yaz sizleri Akdeniz kıyılarının elegan ama rahat stilini yansıtan keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. Lizbon’un sokaklarından alıp, Fethiye’nin kumsallarına, oradan da Sicilya’nın antik yapılarına götürüyor. Gelin bazı Akdeniz şehirlerini birlikte keşfedelim!

Lizbon

Lizbon

Portekiz’in başkenti ve en güzel şehirlerinden olan Lizbon’un Avrupa’nın en çok ziyaret edilen şehirlerinden biri olmasının birçok sebebi var! Denizin iki yakasını birbirine bağlayan köprüleri ve tepeleriyle İstanbul’u andıran Lizbon; tarihi binaları, dinamik atmosferi, sıcakkanlı insanları ve denize çıkan sokakları ile Akdeniz kültürünün gerçek bir temsilcisi.

Şehri izlemek için en güzel yerleden birine ulaşmak istiyorsanız 1902’den beri Barrio Alta ve Baxia semtlerini birbirine bağlamak için kullanılan St. Justa asansörüyle yukarı çıkın. Yolunuz düşerse, Pastéis de Belém’e uğrayıp müthiş Belem turtasını tatmadan dönmeyin!

Peki, Lizbon’u keşfederken ne giymelisiniz? Tabi ki Lizbon’un Arnavut kaldırımı sokaklarında yürürken, yol boyunca uzanan ve şehrin kimliğini yansıtan yapılardan ilham almış allover desenli Cacharel gömleği! Şehrin hareketli hayatıyla uyum sağlayacak stiliniz ile Lisbon için hazır olacaksınız.

Fethiye

Fethiye

Masmavi sularıyla yaz tatillerinin vazgeçilmez duraklarından biri olan Fethiye, mavinin en güzel tonlarını sergileyen Ölüdeniz’den Türkiye’nin ilk uzun mesafeli yürüyüş yolu Likya Yolu’na ve zamanında Rodos Şövalyeleri’nin yaşadığı Şövalye Adası’na kadar pek çok güzelliğe sahip.

Hafif keten kumaşlarla hazırlanmış Cacharel gömlekleri ve Cacharel şortları, sıcak havalarda Fethiye’de yapacağınız tatilin vazgeçilmezi olacak. Mavinin tonlarını yaşatan tarzınız ile sahil kenarında sakin bir günü bitirirken, bir sonraki gün için rotanızı Kelebekler Vadisi'ne çevirebilir, ütü gerektirmeyen Cacharel şortlarıyla uzun yürüyüşlerde bile rahat edebilirsiniz.

Sicilya

Sicilya

Akdeniz’in en büyük adası Sicilya, antik tiyatroları, tapınakları ve mozaikleriyle Akdeniz’deki en güzel tatil rotalarından. Berrak sularıyla deniz tatili severlere, antik yapılarıyla da kültür tarihi meraklılarına hitap ediyor. Sicilya, Syracuse şehrinin tarihi merkezi olan küçük ada Ortigia ise italyan kültürünü hissetmek için en iyi noktalardan biri.

Sicilya Tapınaklar Vadisi’nde yapacağınız bir tur sizi tarihin antik zamanlarına götürürken hafif, terletmeyen Cacharel tişörtler ve Cacharel keten gömlekler uzun ve keşif dolu bir gün geçirmeniz de yardımcı olacak.