AKSESUARLARIN DİLİNDEN AŞK

Özel günlerin heyecanı bir başka, özellikle ‘Sevgililer Günü’nde kalpler daha hızlı çarpıyor. Sevdiğiniz kişi tarafından özel hissettiren ve zevkinize hitap eden bir hediye almak ise bu günü özel kılan şeylerden sadece biri! Kalplerinizin ritmini, aksesuarlara taşıyan Cacharel, yaklaşan Sevgililer Günü’nde sevginizin ifadesi hediyeler için eşsiz seçenekler sunuyor.

Centilmen Cacharel erkeğinin en büyük stil tamamlayıcısı; farklı ve özgünlüğün sırrı aksesuarlar… Cacharel koleksiyonunun günün her saati kullanabileceğiz elegan seçenekleri ile dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz!

Bir erkeğin olmazsa olmazı cüzdanlar, mükemmel deri ile buluşturularak ihtiyacı, lüks tasarım ile karşılıyor. Kombinlerinizdeki parçalar arası geçiş ahengi sağlayan Cacharel kemerler, çift taraflı renkleri ile her türlü görünümü tamamlarken, çıkarılabilir tokası sayesinde konforun keyfini yaşatır. Yalın ve bir o kadar da dikkat çekici tasarımları ve pürüzsüz dokularıyla fonksiyonel evrak çantaları ise ofis stilinin vazgeçilmez oyuncusu oluyor.

 

Soğuk günlerin koruyucusu Cacharel kaşmir kaşkollar, kusursuz dokusuyla Sevgililer Günü’nde de hediye edebilecek zamansız alternatiflerden. Düz renkler ile klasik bir görünüm desteklenebilirken, desenli seçenekler ile rutinin dışına çıkma imkanı sağlıyor. Özgün desen ve renk tasarımlarına sahip ipek şallar ise, gömleklerinizin ruhuna özgünlük katan sofistike detaylardan.

 

Spor&şık görünümden vazgeçemeyenler için bileklikler, biçilmiş kaftan! Deri ve renkli boncukların materyal olarak tercih edildiği aksesuarlar, saatlerin en yakın dostu. Bu ikiliye çok yakın konumlanan kol düğmeleri ise elegant ve klas stilin en büyük temsilcisi oluyor. Farklı geometrik şekillerde tasarlanan Cacharel kol düğmeleri, dikkatleri üzerine çekiyor. Klasik stiline Sevgililer Günü’ne yakışır şıklık eklemek isteyen Cacharel erkeğinin papyonlar, gözde aksesuarınlardan!

 

Bu Sevgililer Günü’nde de her stile ve kombine eşlik edebilecek birbirinden farklı hediye seçenekleri Cacharel dünyasında keşfedilmeyi bekliyor! Siz de bu stil sahibi yolculuğumuza bize katılın!