BABALAR GÜNÜ'NDE EN TARZ SİZİN BABANIZ OLSUN!

Babalar Günü’nde babanızı mutlu etmek istiyorsanız ona sadece hediye almak yetmez. Bu günü unutulmaz kılmak için onunla özel bir plan yapın ve birlikte geçirdiğiniz zamanlara bir yenisini ekleyin. Tabii bunu yaparken de, onun harika göründüğünden emin olun... Cacharel babalarının stil notlarından ilham alın!

TEKNEYLE GEZİNTİ

Babalar Günü, havaların pırıl pırıl olduğu yaz mevsiminden faydalanmak için harika bir gün! Babanızla beraber tekneyle denize açılın ve dalgaların ortasında baba – oğul herkesten ve her şeyden uzakta keyifli bir gün geçirin. Meksika’nın zengin doğasından ilham alan egzotik gömlekler ya da Meksika çiçeklerinin gölgelendirilmiş çizgilerinin basılı olduğu tişörtler, bu ufak gezi için ideal görüntüyü yakalamanızı sağlayacak.

SANAT DOLU BİR GÜN

Sanata düşkün bir babanız varsa, bu özel günde onu alıp İstanbul’da en sevdiği müze ve galerilerde bir tura çıkabilirsiniz. Şehirdeki en güncel ve popüler sergileri beraber dolaşmak ve eserler üzerine sohbet etmek, bugünü unutulmaz bir anıya dönüştürecektir. Beli lastikli pantolonlar ve makosen ayakkabılar, bol yürüyüşlü gününüze konfor katacak.

AKŞAM YEMEĞİ

Gün içinde ne yapmış olursanız olun, Babalar Günü’nü şık bir restoranda akşam yemeğiyle sonlandırmak şart! Babanızın en sevdiği restoranı bulun, bir rezervasyon yaptırın ve onu bu güzel sürprizle mutlu edin. Bu sırada babanızın şık bir takım elbise giydiğine ve hediye ettiğiniz kol düğmelerini taktığına emin olun!