BAYRAM SEYAHATİNİZDE YANINIZA ALMANIZ GEREKEN 5 PARÇA

Yazın hissedilen sıcaklığını, doğal, hafif ve esnek kumaşlarla en aza indirerek şehir erkeğinin her daim şık ve rahat olması için tasarımlar sunan Cacharel, tam bir seyahat dostu! Hafif ve kırışıklığa boyun eğmeyen kumaşlar, doğal dokular, cesur renkler... Bayram seyahatinde stilinizi Cacharel ile yansıtın! Nasıl mı?


    



    

        

Yaz seyahatlerinde; gece-gündüz arasındaki fark ile değişken iklim koşullarına karşın stil sahibi bir duruş sergilemek oldukça güç. Cacharel erkeği ise konfor ve şıklıktan vazgeçmeyen stili ile bayram ile başlayan tatil döneminde de ilham veren bir stil sunuyor. Serin kumaşlar, bol parçalar ve açık renkler Cacharel erkeğinin seyahat bavulunun vazgeçilmezlerini oluşturuyor!

Yazın en gözde kumaş seçimi olan keten gömlek, tatil bavulunun en kilit parçası. Serin tutma özelliği ile gündüz ve gece şıklığına da ivme kazandırıyor. Tamamı pamuk karışımı olan tişörtler, yumuşak dokusu ile görünümü minimalize ediyor. Hissedilen yaz sıcaklarını; doğal, hafif ve esnek kumaşlarla en aza indirgemek isteyen erkekler, seyahat sırasında bermuda şortlar tercih ederek stil sahibi bir seyahat şıklığı temsil ediyor.

Hem şıklığın hem de konforun simgesi haline gelen loafer’lar seyahatin en önemli tamamlayıcısı. Güneye doğru yönelen rotanızda doğal taşların şık dokusunu yansıtan Cacharel bileklik koleksiyonundan bir parçayı da tatil stilinize ekleyerek, küçük bir dokunuşla büyük bir etki yaratabilirsiniz.