Bermuda Şort Giyme Rehberi Bu Yaz da Sizlerle

Yaz döneminin spesifik ve modern kullanım olanağı sunan parçası erkek bermuda şortlar, sıcak havalarda daha çok kombinlerde tercih edilir hale geldi. Erkek bermuda şortlar, tasarım gereği dizin hemen yukarısında biten ve diğer modellere nazaran daha dinamik kesime sahip parçalardır. Beğenilen ürün ismini ise Atlantik’teki Bermuda Adası’ndan almaktadır. Kombininizi oluşturan diğer parçalara göre dilerseniz spor, dilerseniz casual bir görünüm elde edebileceğiniz bermuda şortlar son derece rahat ve kullanışlıdır. Özellikle sıcak havalarda ferah hissetmenizi sağlar, konforlu hareket etmenize olanak sunar. Peki siz bermuda şort modelleri arasından yaptığınız seçimleri hangi parçalarla bir araya getirmeyi seviyorsunuz? Eğer bermuda şort kombinleme konusunda yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız size özel hazırladığımız rehberi inceleyebilirsiniz. Cacharel erkek bermuda şortlar cepli, cepsiz, desenli ve birbirinden canlı renk seçenekleri ile sıcak yaz günlerine özel kombinlerinize enerji katmak için hazır...

Cepli Bermuda Şortlarla Hafta Sonuna Hazır Olun

 Bermuda şortlar diz hizasının biraz üzerinde biten alt giyim tasarımı olduğu için ofiste ya da ciddiyet gerektiren ortamlarda giyilmeye pek uygun değildir. Ancak hafta sonu etkinlikleri ya da sevdiklerinizle geçireceğiniz keyifli anlar için ideal kombin parçalarından biri haline gelir. 

Cepli bermuda şortlar dinamik ve modern tasarımları sayesinde birbirinden farklı kombine temel hazırlar. Bu kombinler hareketli ve düz parçaların harmonisidir. 

Cep detaylarıyla zenginleştirilmiş bermuda şortunuzu sade bir bisiklet yaka tişört ile kombinleyerek dikkatleri tek parça özelinde tutabilirsiniz. Bu görünümü dilerseniz spor ayakkabı dilerseniz de sandaletlerle tamamlayarak konforlu bir bitiş elde edebilirsiniz. Şortunuz cep bakımından işlevsel bir özellik sunduğu için kamp, piknik ya da benzeri etkinliklerde işlerinizi fazlasıyla kolaylaştıracaktır. Cacharel cepli erkek bermuda şort modelleri gerek günlük gerekse işlevsel kombinlerde tarzınızı besleyerek hayallerinizdeki konfor hissini sizlerle buluşturur. 



Kamuflaj Desenli Erkek Bermuda Şort Kombinleri   

Desenli bermuda şort modasının yıllara meydan okuyan ve sezon trendleri arasında yerini alan tasarımı kamuflajdır. Kamuflaj desenli erkek bermuda şortlar özellikle yeşil, beyaz, sarı ve benzeri tonlara sahip polo yaka tişörtlerle kombinlendiğinde modern bir etki sunar. Bermuda şort kombinleri yapmak erkekler için hem eğlenceli hem de kolaydır. Şort rahatlığı ve şıklığının bermuda kesimle birleştiği nokta gardıropları bir adım daha ileri taşır. Kamuflaj desen bermuda şortlar canlı renklere sahip tasarımlarla birleştirilerek hem dinamik hem zamansız görünümler hazırlamanızı sağlar. Siz her ne kadar zahmetsiz bir şıklığa sahip olsanız da tüm bakışları üzerinize çekebilecek enerjiyi kazanırsınız. Modern dinamikler ve kumaş kalitesinin erkek giyim özelindeki en temel temsilcilerinden olan Cacharel, erkek bermuda modellerinde de seçim yelpazenizi geniş tutan tasarımlarını beğenilerinize sunar...

Bermuda Şort Kombini Yapacakların Dikkatine

Erkek bermuda şortların yaz kombinlerinde ne kadar yardımcı tasarımlar olduğundan söz ettik. Bu noktada,
henüz tarzınıza uygun bir tercih yapmadıysanız dikkat etmeniz gereken birkaç noktadan bahsetmek isteriz. Eğer bacak boyunuzun kısa olduğunu düşünüyorsanız seçeceğiniz parçanın diz kapağı hizanızdan iki parmak yukarıda olmasına özen gösterin.

Tasarladığınız bermuda şort kombininin gün boyu rahat bir etki hissettirmesini istiyorsanız comfort fit
kesim tasarımlar arasından seçim yapın.

Tarzınız ya da tercihleriniz her ne olursa olsun her anlamda dikkat çekici ve şık modeller görebileceğiniz
Cacharel’in benzersiz tasarımlarını inceleyin...