BEŞİKTAŞ JK’YE ÖZEL OLARAK KİŞİSELLEŞTİRDİĞİMİZ CACHAREL CEKETLER

Kara Kartallar ile yollarımız, ilk olarak şampiyonluk kupasını kaldırdıkları 100. yıldönümlerinde kesişti. Yeniden resmi giyim sponsoru olduğumuz bu sezon, güçlerini saha dışına birlikte taşıyoruz ve onlar için “Moda Sahada“ diyerek stil sahibi görünümün yarattığı özgüvenle yürümeleri için arkalarında duruyoruz.

Mix&Match takım elbiselerinin Türkiye’deki ilk uygulayıcısı olmanın vermiş olduğu ustalığı bu koleksiyona da taşıyarak global moda anlayışımızı sahaya yansıttık. Avusturya Kampı öncesinde giydikleri şortlu kombinimizle takım elbiselere dinamik bir ruh kazandırdık.

Beşiktaş JK’nın özverisini ve taraftarlarının gönül vermişliğini Cacharel’in giyinme sanatıyla bir araya getirmeyi hayal ettik.

Tıpkı onların taraftarları hissettirdiği gibi, onları özel hissettirmek istedik ve her biri için özel olarak ürettiğimiz kişiselleştirilmiş gri çizgili takım elbiselerimizin ceket astarlarına resimlerini işledik. Beşiktaş JK futbolcuları, bu özel takım elbiselerini ilk kez Bratislava yolunda giydi.

Mağazalarda yerini almış BJK x Cacharel Koleksiyonu, Cacharel blazer ve Cacharel denimlerden oluşan ‘’Bridge’’ kombinleri, casual ile formal görünümleri buluşturarak stil oluşturmayı kolaylaştırıyor. Siyah ve beyazın asil kontrastından güç alan parçalar, tıpkı Beşiktaş JK gibi; güçlü ve asil…