BİR FRANSIZ RÜYASI



İki Fransız ekolü eğitime destek için bir arada! Kendi stilini yaratanların gusto sahibi zamansız markası Cacharel, özgün eğitimi ile bilinen Fransız Lisesi Sainte Pulchérie’nin 170. yılını kutladığı, eğitime destek amaçlı balonun ana sponsorluğunu üstlendi. 21 Nisan Perşembe akşamı gerçekleşen, tüm geliri kız çocuklarının okutulmasına bağışlanan, kuruluş yıldönümü balosu, okulun mezunlarının, öğretmenlerinin, iş, sanat ve cemiyet hayatının tanınmış simalarının katılımıyla, 50’ler konseptinde gerçekleşti.


Modayı ve toplumu destekleyen baloda Ceyda Düvenci ve Serkan Altunorak’la çekilen bağış filminin ilk gösterimi yapıldı. Oda müziği dinletisi, Boğaziçi Caz Korosu’nun performansı, bağış müzayedesi ve gece boyu süren keyifli dans müzikleri eşliğinde davetlilere Fransız Sarayı’nda unutulmaz anlar yaşatıldı. Cacharel, okul mezunlarını ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz’ın gözü ve İlkbahar/Yaz 2016 koleksiyonu ürünleri ile bir araya getirdiği fotoğraflarını da gecede ilk kez sergiledi.


Balo kapsamında bağış kampanyasını desteklemek amacıyla gerçekleştirilen müzayadede, Cacharel’in 2000’li yılların başında hazırlanan koleksiyonlarındaki bir desenden ilham alınarak geceye özel tasarlanan ve Paris’den gelen “The New Vintage” adlı elbisesi ve özel bir smokini de açık arttırma ile yeni sahiplerini buldu.


Zarif giyim sanatı ve modernizmin sembolü Cacharel ile modanın eğitime desteği devam edecek.