BİR KOMBİNE FARKLI AKSESUARLARLA TAVIR KAZANDIR!

Erkek modası trendlerinin uygulanması düşündüğünüz kadar zor değil! Denim pantolonuzla kombinlediğiniz gömlekleriniz ile şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Aksesuar ile farklılaştırdığınız kombininizle, şık bir akşam yemeği veya gündüz buluşmaları için sade fakat dikkat çekici görünüm kazanabilirsiniz. Özellikle minimalist fakat stil sahibi duruşunuzu yansıtan bir tavır sergilemek istiyorsanız bu parçalar yeterli olacaktır.

Aksesuar ile farklılaştırdığınız kombininizle, şık bir akşam yemeği veya gündüz buluşmaları için sade fakat dikkat çekici görünüm kazanabilirsiniz. Özellikle minimalist fakat stil sahibi duruşunuzu yansıtan bir tavır sergilemek istiyorsanız bu parçalar yeterli olacaktır.

Belki haftanın her günü aynı kombini giymek istemeyebilirsiniz, ancak dinamik aksesuarlar yardımıyla kıyafetlerinizin enerjisi değişecektir! Kış aylarında, bakır veya siyah tonlarındaki uzun paltolar ile kombinlenen kaşkollar, stilinizi değiştirmek için yeterli olacaktır. Hafif tabanlı bir postal ve saat ile tamamlayacağınız bu kombin, şık bir akşam yemeği için ideal bir görünüm olacaktır.