CACHAREL ERKEĞİNİN STİL KODU CEP MEDİLLERİ

Cep mendilleri, klasik ve sıradan bir ceketi tamamen farklı bir tarza dönüştürebilir. Bu nedenle takım elbiseye ve ceket türlerine en çok yakışan aksesuarlardan birisi erkek ceket mendilidir. 1920’li yıllarda kullanılmaya başlanan ve günümüze kadar popülerliği ulaşan bu aksesuarlar, şık ve tarz bir görünüme ulaşmanıza yardımcı olur. Erkek cep mendili modelleri ipek, keten, yün, polyester, pamuk ve mikrofiber gibi farklı kumaşlardan üretilirler. Doğru şekilde kullandığınız bir erkek cep mendili modeli ise tüm tarzınızı baştan aşağı değiştirerek bulunduğunuz ortamda dikkat çekmenizi sağlayabilir. Kravatla birlikte kullanıldığında kravatı çok daha ön plana çıkaran cep mendilleri, takım elbiselerde sıklıkla kullanılır. Her geçen gün daha fazla kullanılmaya başlanılan erkek ceket mendilleri, birçok farklı katlama tekniğiyle kullanılabilir. Cacharel cep mendili modelleri, artizan desenleri ile stil sahibi bir görünüm elde etmenize yardımcı olur.

Eşsiz Bir Stil İçin Cep Mendili Nasıl Kullanılır?


Erkeklerin  geniş ve yoğun bir aksesuar yelpazesi olmasa da belirli aksesuarları kullanarak stil sahibi bir tarz yaratabilirsiniz. Takım elbiseler ve ceketler söz konusu olduğunda ise en çok kullanılan aksesuarlardan birisi cep mendilleridir. Cep mendilleri çeşitli katlama stilleriyle, farklı kumaş yapıları ve desenleriyle tüm stilinizi baştan aşağı değiştirebilirler.

Ceketinizin rengiyle kontrast oluşturabilecek ve zıt renkteki cep mendillerini tercih etmeniz önemlidir. Bununla birlikte gömleğinizdeki desen, renk veya kumaşla uyumlu bir cep mendili tercih etmeniz şık bir tarz yakalamanızı sağlayabilir. Smokin modellerinde ise genellikle beyaz renk erkek cep mendili modelleri klasik ve güvenli bir seçim olarak kabul edilir.

Ceket mendilleri, kravat giymeyi tercih etmediğiniz durumlarda sizin kurtarıcı bir aksesuarınız olacaktır. Kravatsız bir takım elbise giydiğinizde, gömleğinizle uyumlu bir cep mendilini tercih ederek, sade ve şık bir tarz yaratabilirsiniz. Cacharel cep mendilleri, farklı tarz ve renkteki kaliteli kumaş yapılarıyla geniş bir ürün yelpazesinde size sunulur.


Erkek Cep Mendili Nasıl Seçilir?

Erkek cep mendili, özel günlerde oluşturduğunuz kombinlere şık bir dokunuş yapabilmeniz için çok önemli bir aksesuardır. Cep mendilinizi seçerken nasıl bir bütünlük yakalamak istediğinize karar vermeniz oldukça önemlidir.

Kravatınızla uyumlu ya da gömleğinizle uyumlu bir cep mendili modelini tercih edebilirsiniz. Ancak kravatınızın desenleriyle birebir aynı desendeki bir cep mendili tercih etmeniz göz yorucu bir görünüm yaratacağından dolayı sadece renk uyumunu hedeflemelisiniz.

Cep mendilinin kumaş yapısı ise ceketiniz ile uyum göstermelidir. Cep mendilinin tamamlayıcı bir aksesuar olduğunu bilerek, öncelikle ceket, gömlek ve kravat tercihinizi yapmanız sonrasında ceket mendilinizi tercih etmeniz gerekir


Eşsiz Bir Tarz İçin Cep Mendili Nasıl Katlanır?

Cep mendilleri farklı desenlerle üretilebileceği gibi sade ve minimalist tasarımlarla da üretilebilmektedir. Sadece bir erkek cep mendili sayesinde tüm tarzınızı değiştirebilir ve dikkat çekici bir görünüme sahip olabilirsiniz. Cep mendili kullanırken ise nasıl katlamanız gerektiğini bilmeniz ve tarzınıza göre doğru kullanmanız gerekir.

Cep mendili katlama teknikleri farklı tarzlar için değişiklik gösterebilmektedir. Genellikle spor, günlük ve casual ceket kullanımlarında dağınık cep mendili tarzı kullanmak daha uyumlu olarak bilinir. Düz, kare ve üçgen arzı katlamalar ise genellikle klasik takımlarla, damatlık ve smokinlerle sıklıkla kullanılır.

Takım elbiselerde cep mendillerinizi kullanırken, mendilinizi dörde katlayarak üçgen ya da kare şeklinde ceket cebinize yerleştirebilirsiniz. Yeni tarzlar denemek için ise cep mendili modellerini gül şeklinde katlayarak kullanmayı deneyebilirsiniz. Stil sahibi bir görüntü elde etmek, kaliteli kumaş ve tasarımlara sahip ceket mendillerini keşfetmek için ise Cacharel cep mendili koleksiyonunu inceleyebilirsiniz.