Cacharel ile Aşkın Tarifi

‘Kuzeyli Kentlerin Bilge Tabiatından’ ilham alarak hazırladığı Sonbahar & Kış Koleksiyonuyla Cacharel, soğuk bir coğrafyanın sıcak renklerini sanatsal bir perspektifle yorumluyor. Marka bu sezon, farklı stil tercihleri arasındaki sınırları ortadan kaldırarak geniş yelpazeli bir kreasyon ortaya koyuyor. Aşkın en özel halinin yaşandığı 14 Şubat Sevgililer Günü’nde centilmenlere özel, benzersiz ürünler keşfedilmek için hazır…

Zamansız ve Modern Bir Tarz

Zamansız ve Modern Bir Tarz

Modern formlarla hazırlanan göz alıcı, bisiklet yaka Cacharel trikolarla aşka sıcak bir dokunuş yapabilirsiniz…

Size Özel Kusursuz Şıklık

Size Özel Kusursuz Şıklık

Birbirinden farklı modelleriyle Cacharel smokin, en anlamlı gecenizde stilinize şık ve konforlu bir dokunuş yapmayı vadediyor.

Klasik stiliyle Sevgililer Günü’ne yakışacak bir görünüme kavuşmak isteyen siz centilmenler için Cacharel, ışıltılı bir görünümle öne çıkmanızı kolaylaştıracak.

Kış Büyüsü

Kış Büyüsü

Hem casual hem de klasik görünümlerle uyumlu tavrıyla Cacharel, soğuk havalar için fonksiyonel ve şık parçaları bir araya getiriyor. Dış giyimde tarzınızı tamamlayan güçlü ve renk vurgusu yüksek mont modelleri, yalın ve şık stiliyle her tarza kolayca uyum sağlıyor.

Denim, chino pantolon ve trikolarla rahatlıkla kombinlenen tasarımlar, fonksiyonel kullanıma ilave teknik özellikleri sayesinde günün her saatine uygun olacak konfor alanı oluşturuyor.

Modernize edilmiş tavrıyla özgün tasarımların birlikte harmanlandığı kreasyonunda Cacharel, hayatı kendi kurallarına göre yaşayan centilmenler için hazırladığımı çok yönlü koleksiyonu keşfedilmek için bekliyor.

14 Şubat Sevgililer Günü’nüz kutlu olsun…