CACHAREL İLE DOĞAYA KARIŞAN BİR STİL YOLCULUĞU!

Cacharel'in Marakeş yolculuğu, markanın doğallığı ön plana çıkaran karakteristik özellikleriyle kusursuz bir bütünlüğü yakalıyor. Yeni keşiflere adım atarken, kültürel zenginlikten beslenmeyi ve her adımda özgün stilinden parçalar sunmayı işaret ediyor.
İlkbahar/Yaz 2018 Koleksiyonu'nda; pigment boyalar, kök renkler, doğal pamuk, keten, ipek gibi daha ham malzemelere odaklanan Cacharel, her adımda safari ruhunun da altını çiziyor.

Kaktüs cenneti olan Fas'a yolumuz düşünce, Cacharel'in imza renklerinden yeşil de daha çok anlam kazanıyor. Kaktüslerin bu alternatif tonajları, seyahat tutkunlarının kilit parçası trençkota hayat verirken, kesik cepleri ve kruvaze kapaması ile ilkbaharın dinamik ruhunu da destekliyor.

Çini desenlerinin kaybolduğu deseni ile beyaz bir tişört, trençkot ile aynı tonajda süet ayakkabılar ve esnek, mavi bir denim pantolon da bu görünümün tamamlayıcıları.



Dinamik bir stilin vazgeçilmezi ise sırt çantaları... Her sezon çanta koleksiyonundaki alternatifleri daha da çeşitlendiren Cacharel'in son favorisi; deri ve koton birleşimi bir tasarıma işaret ediyor. Derinin parlaklığını soluk ve mat pamukla birleştirip daha doğal, daha mat bir görünüm kazandıran tasarım, günlük ihtiyacınızı kolayca karşılayabilecek boyutu ile şık ve konforlu bir görünüme işaret ediyor.