CACHAREL İLE YILBAŞI GECESİNE HAZIR MISINIZ?

Yeni yıla sayılı günler kala, “Yılbaşı gecesi nereye gitsem?” gibi sorular zihinleri meşgul ediyor. Ancak o geceyi nerede geçireceğiniz kadar nasıl göründüğünüzün de önemli bir detay olduğunu unutmamak gerek. Stil sahibi bir görünümün anahtar sözcükleri ise konfor ve şıklık! Siz yeni yıl planlarınızı yapın, doğru görünümü ise Cacharel’e bırakın!

Yılın en soğuk zamanlarının başlamasıyla dışarıda geçirilen vakitler de giderek azalıyor. Birçok insan, yılbaşı gecesinde tercihini, aile sıcaklığı ve ev konforundan yana kullanıyor.

 

Her ne kadar evde vakit geçirilecekse de, her zaman şık ve stil sahibi gözükmek Cacharel erkeğinin kendine özgü yeteneklerinden biri. Bunun için, bej bir denim, yeşil bir triko ve toprak tonlarındaki bir ayakkabınızdan oluşan kombininizi sade bir kemer ekleyerek tamamlayabilirsiniz. Doğru renk seçimleri ile triko ve denim konforunuza, stilinize bir dokunuş kazandırabilirsiniz.

Dışarıda arkadaşlarınızla vakit geçirecekseniz, gece boyunca çıkarmak istemeyeceğiniz Cacharel montlar, soğuk havalara karşı kurtarıcınız konumunda! Kışın şık kurtarıcılarından Cacharel atkı ve şapka seçimleriniz ile sıcak ve konforlu bir yılbaşı gecesini garantileyebilirsiniz. Yeni yıla yakışır bordo renkli triko ve denimi andıran kesimiyle siyah chino pantolon, en güzel anlarınıza tanıklık etmeye hazır! Kombininiz mekandan bağımsız şıklığı beraberinde getirirken, bordo tonlarındaki atkı ve şapka, detaylara verdiğiniz önemi vurguluyor.

Yeni yıl davetleri olmadan olur mu? Şık bir akşam yemeği için cesaret veren takım elbiseler, şık bir gecenin ruhunu yansıtıyor. Bu noktada mor renk üzerine işlenmiş bordo desenli mendil ise klasikliğe romantizm katıyor. Gömlek seçiminizin de desensiz ve renginin beyaz olması, mendilin enerjisini yükseltiyor. Bazen insanların ilk fark ettiği şey ayakkabılardır. Bu yüzden doğru ayakkabı seçimi, şık görünümlerin en önemli detaylarındandır. Kahverengi renk tonlarına sahip ayakkabı seçimi kombininizi yumuşatacaktır. Takım elbisenizin tonunu dengeleyen, taba renkli palto ve kahverengi tonlarındaki eldivenler ise baştan aşağı mevsimin tadını çıkarıyor. Zıt renkleri kullanmaktan çekinmeyin, rehberiniz Cacharel olsun!

Cacharel ile yılbaşı gecesi şık giyinmenin tadını çıkarın!