CACHAREL ŞALLAR İÇİN DOĞRU ZAMAN

Kış aylarının sert soğuğundan çıkıp geçiş mevsimlerindeki havaya adapte olma sürecinde yanımızdan ayıramadığınız koruyucu aksesuar; şallar! Vücut sıcaklığınızı kumaş dokusunun kalitesi ile koruyan Cacharel şallar, elegan duruşu sayesinde her stilin tamamlayıcısı olmayı başarıyor.

Cacharel’in her sezon kullandığı balıksırtı şallar, şıklığınızın detaylardaki izi. Yaz aylarının canlılığını hissetmek istediğimiz bu havalarda, Cacharel mavi tonlarının dinamikliğinden faydalanıyor. Şehir yaşantısının imgesi geometrik desenli şallar, toprak tonlarının risksiz uyumundan faydalanıyor.

Haftanın her günü gömleklerinizle kombinleyebileceğiniz Cacharel şallar, stilinize farklı ve özgün dokunuşlar katıyor. Mevsim geçişlerinde yardımınıza koşan özel kumaş yapısı form ve fonksiyonelliğin uyumu niteliğinde. Trençkotunuzun üzerine saracağınız ince dokuma yün kaşkollar hem fonksiyonel hem de şık bir görünüm yaratıyor. Chino veya denim pantolonlarınızla kombinlenen Cacharel yün kaşkollar, kent yaşamınızdaki özgüveninizi stilinize taşıma anahtarınız.

Soğuk havaların savunucuları Cacharel şal ve kaşkollar ile stilinize kimlik kazandırın!