Cacharel Trençkotlarla Baharın Keyfini Çıkarın

Dolaplarında şıklığın yanında rahatlığı da ön planda tutanlar için vazgeçilmez parçalardan biri olan trençkotlar, bu sezon da favori ürünlerden biri olarak dikkat çekiyor. Hem yaz hem de bahar aylarında kullanım olanağı sunan trençkotlar, spor kombinlerin yanı sıra takım elbise ve ceketlerle de uyum içinde oldukları için erkekler tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

Şık ve Göz Alıcı Erkek Trençkot Modelleri

Erkek dış giyim ürünleri arasında kullanım alanı oldukça geniş olan kıyafetlerin başında gelen trençkotlar, ilk bakışta benzer kalıplara sahipmiş gibi gözükseler de farklılıkları küçük detaylarda göze çarpmaktadır. Erkeklerin dolaplarında favori parçalardan biri olan mevsimlik trençkot modellerini birbirinden ayıran özellikleri yaka tipi, uzunluk ve kesim şekli olarak sıralamak yanlış olmaz. Bu modeller arasında seçim yaparken dikkat etmeniz gereken şey tercih etmek istediğiniz ürün modelinin, uzunluğu ve kalıbının bedeninize ve tarzınıza uyumlu olup olmayacağını belirlemek olmalıdır. Vücut tipinize uygun olacak modele karar verdikten sonra, gardırobunuzu tamamlaması için renk ve tasarım seçimine geçebilirsiniz.  Buna ek olarak trençkotların yaka tipleri de seçim yaparken dikkat edilen bir diğer önemli nokta olarak dikkat çekiyor. Genellikle hakim yaka ve kruvaze yakanın tercih edildiği erkek trençkot modellerinde, kemerli bel detayına sahip olan ürünlerin ve düğmeli tasarımların da dolaplarda sıkça yer aldığını söylemek yanlış olmaz. Her yaştan ve her tarzdan erkeğin kendine uygun seçeneği bulabileceği trençkot modelleri, özellikle son yıllarda oldukça geniş bir ürün yelpazesine yayılmıştır. Siz de Cacharel’in farklı renk ve tasarımlarla ortaya koyduğu şık ve göz alıcı erkek trençkot modelleri arasından seçim yaparak  tarzınıza uygun kombinler yaratabilirsiniz.

Trençkot Nasıl Kombinlenir?

Trençkot kombinleri oluştururken dikkat etmeniz gereken önemli noktalardan biri kombininizde kullanacağınız ürünlerin renklerinde ve tarzlarında bir uyum yakalamaktır. Benzer tonlarda kıyafetlerle kullanıldığında daha uyumlu bir görünüm yakalamanızı sağlayan trençkotlarda en çok tercih edilen renklerin başında siyah, bej ve lacivert gibi temel renkler gelmektedir. Bu nedenle ‘’Trençkot nasıl kombinler?’’ sorusuna verilebilecek en akıllıca yanıt, birbiriyle benzer veya uyumlu renkte ürünleri birleştirerek oluşturulan kombinler olacaktır. Örnek vermek gerekirse, eğer monokrom giyim olarak bilinen, aynı renkte ürünlerin birlikte kullanılmasıyla oluşturulan bir tarzda kombin yapmak isterseniz farklı renk seçenekleri arasından seçim yapabilir ve trençkotunuzla kombininizi tamamlayabilirsiniz. Bir diğer yandan, kot pantolon gibi her renge yakışan joker parçaları birleştirebileceğiniz bej renkte trençkotlara tişört ve gömlek gibi üst parçalar ekleyerek şık bir bej trençkot kombini de yaratabilirsiniz.

Trençkotlarda Doğru Uzunluk Nasıl Olmalı?


Trençkotlarda doğru uzunluk genellikle ürünün kullanıldığı mevsime ve o gün seçtiğiniz kombinin tarzına göre değişkenlik gösterebilir. Örneğin, bahar aylarında neredeyse ayak bileğine kadar uzanan trençkot modelleri tercih edilirken, yaz aylarında pantolon hizasında biten yazlık trençkot tasarımları ön plana çıkar. Bu nedenle trençkot modelleri arasından seçim yaparken almak istediğiniz ürünün bedeninize ve tarzına uygun olmasının yanında mevsime de uygun olmasına dikkat etmek size büyük bir avantaj sağlar. Tüm bunların yanı sıra erkek trençkot modellerinde en sık tercih edilen boylardan biri olarak her mevsim kullanıma uygun olmasının yanında ceket ve gömleklerle benzer ölçülere sahip olmasıyla da dikkat çeken kısa modelleri göstermek yanlış olmaz. Erkeklerin casual stillerini tamamlayan joker ürünlerden biri olan trençkot modellerine Cacharel’in kaliteli tasarımlarıyla sahip olarak sezonun trendlerini yakalayabilir ve kombininizle baharın keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.