“CACHAREL YAZ”DA TROPİK ESİNTİLER

Bu sezon doğanın canlandırıcı enerjisinden güç alan Cacharel, şehir hayatına tropikal bir hava katıyor. “All Collection” mantığıyla hazırlanan koleksiyon, Cacharel erkeğine rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşatıyor.

Floral veya minimal desenlere sahip gömleklerle sade görünümünüze hareket katabilirsiniz.

Casual görünümlerin ön plana çıktığı bugünlerde, gri denim üzerine kombinlediğiniz Cacharel yaprak desenli gömlekle ofis stilinizde fark yaratabilirsiniz.

Güçlü koleksiyonuyla yazın serinletici tişörtlerini, keten gömlek ve pamuklu bermudalarla tamamlayarak mevsimin hafifliğini üzerinizde hissedebilirsiniz.


Yükselen minimalizmin etkisiyle sade desenlere ve soft renklere yer veren koleksiyonun en heyecan veren ürün gruplarından biri Cacharel Mix&Match takım elbiseler…

Renk, desen ve kumaş bütünlüğü sayesinde birbirileri ile eşleşebilen parçalar konforundan vazgeçmeyen erkekler için tasarlandı. Tıpkı, mikro desenli gömleğin çizgili kravat ve çiçek desenli mendil ile eşleşmesi gibi…


Kombinlerinizle rahatlıkla uyum gösterebilen Cacharel ayakkabılar, günlük yaşamınızdan seyahatlerinize kadar birçok alanda şıklığınızın yol arkadaşı olacak.

Cacharel dünyasına adım atmaya hazır mısınız?