CACHAREL’İN DOĞDUĞU TOPRAKLARDA ADIM ADIM

Cacharel için her yeni sezon yeni keşifler anlamına geliyor. Sonbahar / Kış 2018-19 Koleksiyonu ise “Nimes”i işaret ediyor. Fransa’nın bu eşsiz toprakları sezon hikayesini daha da anlamlı kılıyor. Sonbahar / Kış Koleksiyonu markanın “Köklere Dönüş Hikayesi”ni anlatıyor. Mösyö Jean Bousquet’nin izlerini takip ederek markanın mirasına saygı duruşunda bulunan Koleksiyon, günümüz modasının en önemli konularından “marka kimliği” temalı koleksiyonlara Cacharel yorumu getiriyor.

Şehrin tarihsel mimarisi Sonbahar / Kış 2018-19 koleksiyonuna geometrik detaylar olarak ekleniyor. Nimes şehrinin moda dünyasına kazandırdığı denim kumaşı, ise koleksiyonun “öne çıkan” materyali. Denim, Cacharel’in stil sahibi çizgilerinde güçlü ve asil bir stille yeniden yorumlanıyor. Şehrin tarihi yapıtlarından izler taşıyan desenler, Nimes ruhunu yansıtan renkler… Cacharel tarihinden izler bulacağınız koleksiyonu birlikte keşfedelim!

Her yönüyle şehrin gölgelerini barındıran bu koleksiyon, tıpkı Jean Bousquet’nin doğduğu kent ve bir süre belediye başkanlığı görevini yaptığı Nimes gibi klasik ve modern. Zanaat ve teknolojinin, gelenek ve geleceğin bir birleşimi. Cacharel erkeği bu sezon da klas duruşuyla Fransız, keşfe açık ve maceraperest.

Cacharel’in yarım asrı aşkın süredir zanaat ve çağdaş tasarımı birleştirme vizyonuyla hayat bulduğu, ikonik kumaş denime adını veren ve tarihini yazan Güney Fransalı Nimes şehrine çevirerek köklerine dönüyor. Şehrin müzelerinden Musée du Vieux Nîmes’in indigoya boyalı odaları, ziyaretçileri bu kült dokunun tarihine, işçi üniformalarıyla başlayan köklerine götürüyor.

“Cacharel De Nimes”, usta terzilik ve modern estetik anlayışının nasıl yorumlanabileceğine, Cacharel usulü kusursuz bir yanıt veriyor.