CENTİLMENLER İÇİN STİL ÖNERİLERİ

Yağmurlu ve soğuk bir haftanın ardından romantik bir perşembe sizleri bekliyor! Yılın en aşk dolu günü olan Sevgililer Günü'nde, stilinizi gösterebilmek ve şık görünmek her zamankinden daha önemli. Detaylara verdiğiniz hassasiyeti ve kişiliğinizdeki nüansları, zamansız ipuçları ile sunmak görünümünüzle sevgilinizin kalbini fethetmenizi sağlayacak. Centilmen ruhunuzu vurgulamak için tek yapmanız gereken, kendinizi Cacharel'e teslim etmek!

Centilmenliğin sembolü olan cep mendilleri, Cacharel aksesuar koleksiyonunun da en önemli parçaları arasında yer alıyor. Nimes şehrinin kültürel ve tarihi dokusundan izler taşıyan Sonbahar-Kış 2019 koleksiyonundaki cep mendilleri, canlı renk skalası ile toprak tonlardaki görünümleri tamamlamak için kusursuz bir seçim sunuyor. Ceketinizin cebine eklediğiniz kırmızı bir cep mendili ile kendinizi ‘’Sevgililer Günü’’ ruhuna teslim edebilirsiniz...

Kış günlerinde, bir erkeğin gizli silahı: Kaşkollar! Desenlerinde Nimes’in sokaklarındaki motiflerden esinlenerek tasarlanan kaşmir kaşkol, klasik bir takım elbisenin karakterini değiştirebilecek güçte. Kullanılan kumaş aralığı sayesinde, siz ve sevdiğiniz için alan yaratarak gecenin romantikliğini artırıyor. Sevgililer Günü, sizi yüksek tempolu bir çalışma gününde yakaladıysa, Cacharel'in deri evrak çantalarıyla tüm gün sürecek ofis şıklığını yakalamanız mümkün. Gece-gündüz dengesini en seçkin detaylarla sağlayan kol düğmeleri ise formel görünümlerin en iddialısı!z

Güçlü bir stilin yansıması niteliğindeki deri eldivenleriniz, cüzdanınızla uyumlu renkleri ve benzer dokularıyla armoniyi tercüme ediyor. Söz konusu stil olduğunda cesaretinizin yansıması bilekliklere ve nicesine dönüşüyor, günün her anında size eşlik edecek o doğru parça Cacharel'de hayat buluyor… Derinin cüzdandaki flörtöz etkisinden kahverenginin eldivendeki cezbedeci tavrına kadar, doğadan ilham aldığı güçlü tonları koleksiyonuna yansıtan Cacharel'in stil yolculuğuna davetlisiniz!

Sevgililer Günü'nü ne zaman ve nerede kutlayacağınıza dair tüm ipuçlarını hikayenizde bulacağınıza eminiz! Güçlü stilinizi ve incelikli ruhunuzu yansıtacak birkaç nüans ile centilmen ruhunuza ayna tutmak için sizinleyiz. Cacharel’in aksesuar koleksiyonunu keşfetmeden bu romantik geceye hazırım dememenizi öneririz!