Damatlar için Smokin Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Resmi davet, düğün ve nikah gibi özel günlerde özgüveninizi yükselten ve mutluluk veren şık bir smokin içerisinde kendinizi görmeyi hayal edebilirsiniz. Erkekler için smokinler minimalist fakat tarz bir görünüm yaratmanın yanında kombin oluştururken yaşanabilecek soru işaretlerini de ortadan kaldırır. Son zamanlarda birçok farklı desen ve renklerde üretilen ve çeşitli aksesuarlarla desteklenen smokinlerin her geçen gün popülerliği artmaktadır. Tarz sahibi her erkeğin sahip olması gereken smokin çeşitlerini Cacharel smokin ve damatlık modelleri arasından seçebilir, özel günlerinizde unutulmaz bir stil oluşturabilirsiniz.

Smokin Modelleri ile Klasik Tarzınızı Oluşturun



Erkek modasının öncüsü olarak kabul edilen klasik tarz, erkeklerin iş hayatında ve özel davetlerde tercih ettiği kombinleri de kapsamaktadır. İş hayatında klasik tarz için takım elbise tercih eden erkekler, özel gün kombinlerinde ise seçimlerini smokinden yana kullanmaktadır. Özellikle resmi organizasyonlarda ve özel günlerde tarz sahibi erkeklerin smokin giymesi kaçınılmazdır. Smokin giymenin en zor kısımlarından biri doğru ve uyum sağlayan parçaları bir arada tercih edebilmektir. Smokin; takım elbise, ceket, yelek, kol düğmesi, smokin gömleği ve pantolon gibi parçaların belirli bir ahenk içerisinde birleştirilmesi ile oluşturulmaktadır. Smokin damatlıklarda kullanılan ceket, gömlek, yelek ve pantolonlar daha sonra farklı kombinlerde tekrar erkekler tarafından tercih edilerek alternatif şık görünümler oluşturulabilir.

Smokin Nerede ve Nasıl Giyilir?



Erkeklerin nikah ve düğün gibi özel günlerinde smokin damatlık tercih etmeleri oldukça büyük bir olasılıktır. Smokin damatlıklar, şıklığınızı yansıtmanızda en büyük rol oynayan resmi takım elbise modelleri olarak tanımlanabilir. Cacharel de damatlık takım elbise modelleri için koleksiyonlarını özenle hazırlıyor ve sizlerin beğenisine sunuyor. Lacivert ve siyah yelekli damatlık smokin modelleri damat adaylarının özel günleri için en iyi alternatifler arasında yer alıyor. Damatlık modelleri, klasik takım elbiselerden farklı olarak çeşitli aksesuarların kullanımına uygunluk sağlıyor. Bu nedenle damatlık smokin modelleri kol düğmesi, yaka çiçeği, papyon, yelek ve benzeri aksesuarlarla klasik tarzın en büyük temsilcisi olmayı başarıyor. Smokin tercih ederken, vücut tipine göre damatlık takım elbise seçimine önem göstermeniz gerekiyor. Farklı kalıp ve modellerde üretilen parçalar arasından kendi ölçülerinize ve tarzınıza uygun olanı seçebilir, klasik tasarım çizgilerine sahip bir ayakkabı ile smokin kombininizi tamamlayabilirsiniz.


Damatlık Smokin Nasıl Olmalı?

Smokin damatlık modelleri incelendiğinde erkeklerin en popüler tercihinin siyah smokinlerden yana olduğunu görebilirsiniz. Siyah smokin damatlıklar her sezon trend olmayı başaran zamansız parçalar olarak karşımıza çıkıyor ve nikah, düğün, resmi organizasyonlar gibi birçok alanda rahatlıkla tercih edilebiliyor. Düğünlerde ise bembeyaz bir gelinlik ile siyah bir smokinin yaratmış olduğu kontrast, geçmişten günümüze etkileyiciliğini koruyan büyüleyici bir birliktelik sunuyor. Kır düğünleri gibi açık alanlarda mat renklerdeki smokin damatlık modellerinin tercih edilmesi önerilirken, kapalı alanlardaki salon düğünlerinde parlak renklere sahip damatlık modellerinin tercih edilmesi öneriliyor. Siyah smokin modelleriyle erkeklerin özellikle günümüzde beyaz, lacivert, bordo ve ekru renklerdeki damatlık modellerine yöneldiğini de söyleyebiliriz. Yelekli ve yeleksiz olarak tercih edilebilen bu smokin damatlık modelleri, erkeklerin özel günlerinde benzersiz bir tarz yakalamasını sağlıyor.

Cacharel’in geniş smokin koleksiyonu ile kendi tarzınızı yaratabilir, özel günlerinizde ayrıcalıklı Cacharel şıklığıyla fark yaratabilirsiniz...