DENİM HİÇ BU KADAR ŞIK OLMAMIŞTI!

Cacharel’in köklerine adım adım ilerlediğimiz bu yolculuk, tarihin en ikonik kumaşı ile yollarımızı kesiştiriyor: Denim. İlk kez Nimes şehrinde üretilmeye başlanan kumaş adını, ''Nimes’den gelen kumaş'' anlamı taşıyan ''de Nimes''den alıyor.


Tarihin yansımalarından ilham alan Cacharel ise doğduğu topraklarda denimi ''Cacharel de Nimes'' kapsül koleksiyonu ile yeniden stilize ediyor. Orijinaline sadakatle, bakır rengi dikişlerle tamamlanan denim pantolonlar, denimin aksan rengi olarak belirlenen bakır rengi iplik ile tasarlanan ceketler ve gömlekler günlük şıklığın en güncel ve stil yorumunu Cacharel’e özgü giyinme sanatında buluyor.

Cacharel’in Sonbahar-Kış koleksiyonunda bir tavır olarak yaklaşılan denim, mavinin ve bakırın her tonuyla karşımıza çıkıyor. Hem kendi içinde “denim on denim” olarak hem de diğer kumaşlarla kolaylıkla buluşturulabilen bu kumaş spor ve şık görünümlerin başrol oyuncusu oluyor. Cacharel’in tüm koleksiyonun hakimiyet süren Mix and Match kombinler, konforlu ve tarz sahibi stillerin sırrı. Bahar aylarının tamamlayıcısı denim look görünümlü Cacharel booket ceketleri, denim pantolonlarla buluşturarak özgün tavrınızı yansıtabilirsiniz.

Tarih boyunca özgün tarzını koruyan ve rahatlığından ödün vermeyerek zamansız bir stili işaret eden denimin, yün karışımlı ceketlerle birlikteliği de görünümünüzü terfi ettirecek nitelikte. Buklet görünümünde bordo ve bakır tonlarındaki ipliklerin benzersiz dokumasıyla tasarlanan Cacharel blazer ceketi, denim tuşesi kazandırılmış ekoseli kravat ve şal desenli mendil tamamlıyor. Yakadaki vintage fotoğraf makinesi rozeti ise Cacharel’in “Köklere Dönüş” temasıyla yorumlanan teknolojik duruşunun ve inceliklere olan tutkusunun bir ifadesi… Cacharel ile denimin kusursuz ahengine kapılın, bu kış şıklığı yeniden yorumlayın!