DENİM TUTKUSU

Cacharel’in kurucusu Jean Bousquet’nin doğduğu ve markanın ilham kaynağı olan şehir Nimes, aynı zamanda denimin de vatanı. Bu ilham veren şehrin müzelerinden Musée du Vieux Nîmes’in indigoya boyalı odaları; ziyaretçileri bu kült dokunun tarihine, işçi üniformalarıyla başlayan köklerinde bir keşfe çağırıyor.

Cacharel’in ‘’ Köklere Dönüşü’nün vurgulandığı bu sezona özel tasarlanan “Cacharel De Nimes” kapsül koleksiyonu Nimes’in denim hikayesinden ilham alıyor. Köklerine sadakatle bağlı olan Cacharel, bu koleksiyon için bakır rengi dikişlerle tamamlanan denim pantolonlar, yumuşak tuşelerden oluşan modern montlar, güçlü denim efekti veren dokularıyla klasik ceketler sayesinde heyecan verici bir hikaye ortaya koyuyor. “Cacharel De Nimes” koleksiyonu, bu dokunun usta terzilik ve modern estetik anlayışıyla nasıl yorumlanabileceğine, Cacharel usulü kusursuz bir yanıt veriyor.

Belki de sonsuza kadar bitmeyecek bir hikaye denim pantolon... Farklı kesimleri ve renk seçenekleriyle uyum sağlayabilecek görünümlerin de kilit parçası. Konu denim pantolon olunca, her yıl kendini güncelleyen bir moda anlayışına şahit oluyoruz. Denim, değişimin ta kendisi! Bu stilin Cacharel'e özgü ipuçları: Denim pantolon ve modern düz bir gömlek ile kösele ayakkabıların uyumu ofis şıklığından gece şıklığına geçiş yaparak, modern bir görünüm ile sonuçlanıyor. Sportif şıklığın savunucusu trikolarla denim pantolon uyumu ise sonbahar şıklığının cevabı. Trençkot ile tamamlanan bu kombin tüm ilgiyi üzerinize çekecek.