DESEN TUTKUSU

Cacharel'in imzası olan desenler, her sezon rotasını bir başka kentin kültürel zenginliğine çeviriyor. Kızıl Kent Marakeş’in büyüleyici atmosferinin çekiciliğini hissettiren İlkbahar/Yaz 2018 Koleksiyonu ile Cacharel, artisan desenlerden aldığı ilhamı, kendine özgü renk konumlandırmasıyla birleştirdi ve fark yaratan tasarımlar ile iddiasını ortaya koyuyor.



Dinamizmi ve zamansız bir stili ifade eden hikayeleri benimseyen bu desenler, Cacharel erkeğinin stil sahibi duruşunun altını çiziyor. Marakeş'in ikonik ruhunu yansıtan desenler; kimi zaman 19. yüzyılda bir ipek tüccarının yaşadığı bir sarayı, kimi zaman da egzotik çiçeklerden oluşmuş bahçeleri özünde taşıyan gömleklere hayat veriyor. Fas kırmızısı, çivit mavisi, kaktüs yeşili ve kum beji gibi renklerle dokunarak yazın ruhuna uygun bir hareketlilik yakalıyor.



Yeni sezonun en önemli özelliklerinden biri, Marakeş çinilerinden alınan ilhamla tasarlanan desene desen kombinasyonlardaki, sanat sever doku. Renk kullanımı konusundaki her sezon olduğu gibi cesaretinden ödün vermeyen Cacharel tasarladığı gömlekler, mevsimin enerjisini cesaretle deneyimlemeyi seven erkeklerin ilgi odağı.

Sanat ve modanın birlikteliğini sunan özgün koleksiyonu ile Cacharel, stili ile fark yaratmak isteyen şehirli erkeğin favorisi.