DOĞRU SMOKİNİ SEÇMENİN İNCELİKLERİ

Smokin, düğün ve davetler için şık bir görünüm vaad eden, klasik duruşu ile modaya ilham veren en özel tasarımdır. Özel günleriniz için tercih edeceğiniz bir Cacharel smokinle tüm dikkatleri üzerinize çekerek gecenin yıldızı olabilirsiniz. Peki, en doğru smokini seçerken nelere dikkat etmelisiniz? Bilmeniz gereken tüm güncel bilgileri tasarımcılarımıza sorduk ve tarzınıza şıklık katacak tüm ipuçlarını sizler için listeledik. Smokin seçimlerinizde ilk yanıtlamanız gereken ‘Nasıl hissetmek istiyorum?’ sorusudur. Ruh halinize göre seçeceğiniz smokin uzun saatler boyunca vakit geçireceğiniz davetlerde çok daha rahat hissetmenizi sağlayacaktır.

Seçim yaparken en önemli unsurlardan biri, smokinin vücut hatlarınıza uygun olmasıdır. Bunun için smokininizin bol ya da dar durmamasına dikkat etmeli, en iyi görünüm için üzerinize tam oturan bir model tercih etmelisiniz. Mükemmel görünümlü bir smokinde ceketinizin bitişi baş parmak hizasında olmalıdır. Özellikle slim fit modelleri tercih etmenizi tavsiye ediyoruz.

Burada en önemli detay kumaşın sizi rahatsız etmeyecek kalitede olmasıdır. Kumaş seçimi konusunda çok titiz davranan Cacharel smokinleri, gideceğiniz özel davetlerde size hem şıklık hem de rahatlık sunacak şekilde seçiliyor.

Cacharel smokin modelleri kusursuz bir görünüm vadediyor...




Renk, smokin seçiminde kritik noktalardan biridir. Mevsim ve mekana göre tercih edebileceğiniz alternatifler ile çok daha şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Örneğin lacivert gibi koyu renkler kapalı ortamlardaki özel günlerde kullanılırken, açık renk tonlara sahip smokinleri ise açık havada gerçekleşecek davetlere giderken tercih edebilirsiniz.

Cacharel’in her stile uyum sağlayacak şekilde oluşturduğu koleksiyonlarını ve geniş ürün seçkisini inceleyerek kendi tarzınıza en uygun olanı seçebilir, zamansız bir şıklık yakalayabilirsiniz.

GÖRÜNÜMÜNÜZÜ TAMAMLAYICI UNSURLAR

GÖRÜNÜMÜNÜZÜ TAMAMLAYICI UNSURLAR

Smokin seçiminde küçük ama önemli tamamlayıcılarla tarzınızı yansıtan bir duruş yakalamanız mümkündür. Tamamlayıcı parçalar kullanarak görünümünüzü mükemmelleştirebilirsiniz.

Smokin denildiğinde tamamlayıcı unsur olarak ilk akla gelen tabi ki papyondur. Buna ek olarak saat, kol düğmeleri, ayakkabı, kemer ile şık görünümüzü destekleyebilirsiniz.

Ayakkabı tercihinizi smokinle uyum sağlayacak bağcıklı ve loafer ayakkabılardan yana kullanmanızı öneriyoruz. Dikkat etmenizde fayda olan bir detay olarak da pantolonuzun paça boyu kesinlikle uzun olmamalı ve pantolonunuz ayakkabınızın üzerine düşmemelidir.

Özellikle yaz davetlerinde cep kısmına mendil yerine canlı çicek koymak da size zarif bir görüntü sağlayacaktır. Böylece smokininizi kişiselleştirme ve stilinize göre uyarlama imkanı bulacak, gideceğiniz davetlerde kesinlikle tüm gözleri üzerinize çekeceksiniz.