EN SEVGİ DOLU GÜN İÇİN STİL ÖNERİLERİ

Kimimizin sevgi dolu hafta sonu tatiline dönüştüreceği, kimimizin romantik bir akşam yemeği ile kutlayacağı yılın ilk heyecanlı günü geldi. Cacharel Sonbahar/Kış 2020 Koleksiyonu’nda, Sevgililer Günü kutlama planlarınız ne olursa olsun, bu özel günde O’nu kendinize tekrar hayran bırakabileceğiniz bir kombin bulabilirsiniz. İşte size sevdiğiniz kişinin gözlerini size bakarken daha da ışıldatacak stil önerilerimiz:

3 Gün Süren Sevgililer Günü İçin

3 Gün Süren Sevgililer Günü İçin

14 Şubat’ın Cuma gününe denk gelmesi sayesinde bu özel günü sevdiğiniz kişi ile yapacağınız keyifli bir tatil fırsatına çevirebilirsiniz. Tarz ve şıklığı, konforla harmanlayan Cacharel parçalar, hafta sonunuzun hak ettiği huzuru sağlayacak. Özel kumaşı ile yumuşak bir his uyandıran Cacharel boğazlı trikonun üstüne giyeceğiniz bir Cacharel mont, romantik yürüyüşlerine eşlik edecek.

Tüm Gün Süren Sevgililer Günü İçin

Tüm Gün Süren Sevgililer Günü İçin

14 Şubat’a harika bir kahvaltı ile başlayıp, romantik bir şehir keşfi keyfi ile devam ettirmek ve ardından gelecek özel bir akşam yemeği ile bitirmek istiyorsanız, ihtiyacınız olan gündüz gezisinde rahat etmenizi sağlayacak kadar konforlu, akşam yemeğine uyacak kadar şık bir kombin. Size önerimiz, görünümüzün ana parçası olarak günün her anında her ortama ayak uydurabilecek ve size kendinizi özel hissettirecek Exclusive Cacharel Alpaka kaban olacak. Tabi ki renkli bir şal ve triko renklendirmeyi unutmamalısınız!

Yoğun Bir Akşamda Kutlanan Sevgililer Günü İçin

Yoğun Bir Akşamda Kutlanan Sevgililer Günü İçin

Sevginizi yoğun geçecek özel bir akşam yemeği veya aktivite ile kutlayacaksanız, şık ama aynı zamanda samimi bir stil öneriyoruz. Günün anlamına uygun olacak şekilde elegan, sevginizin sıcaklığını yansıtacak şekilde samimi bir tarz sergilemeniz gerekiyor. Takım elbise giymek yerine Cacharel ceket ve düz bir gömleği Cacharel denim veya Cacharel chino pantolon ile tamamlayabilirsiniz.