Erkeklere Özel Aşkı Anlatan Hediyeler

Bu yıl 14 Şubat Sevgililer Günü’nün mottosu Stay in Love & Aşkla Kal… Sevginizi içtenlikle dile getirdiğiniz, birlikte zaman geçirerek mutluluğun tadını çıkardığınız bu özel günde, centilmenlerin seveceği ayrıcalıklı hediyeleri Cacharel “Hediye Verme Sanatı’ konsepti çerçevesinde sizler için hazırladık.

Renkli ve Asil Trikolar

Konforu ve şıklığı bir arada yaşamak isteyen centilmenlere aşkınızı anlatmanın en şık yolu yüksek kaliteye sahip ipek & yün karışımlı Cacharel ceket. Sezonun aksan renkleriyle tasarlanan, sahip olduğu renk tonu ile görünümlere farklılık katan Cacharel trikoyla kombinlenerek casual görünümlerin stil dozunu yükseltiyor.

Samimi ve İçten Bir Tavır : Denim Şıklığı

Kumaş yapısı ve trend kesimleri ile konfor alanı yaratan Cacharel denimler özgür giyinmeyi seven centilmenler için kusursuz hediye alternatiflerinden.

Vazgeçilmez Kahverengi Etkisi

Cacharel, aksesuar koleksiyonundaki deri yorumuyla stil çıtasını yukarı taşıyor. Eşinize veya sevgilinize hediye edeceğiniz kahve tonlarının hakim olduğu Cacharel çanta ve ayakkabıyla, görünümünde iddialı bir imzanız olsun.

Renkli, canlı ve gösterişli

Farklı renklerde ve her tarza uygun Cacharel deri cüzdanlar, her an yanında olmak isteyenler için ideal hediye alternatiflerinden.

Cacharel, 14 Şubat Sevgililer Günü’nüzü kutlar…