Gardırobunuz için En Önemli Yatırım: Doğru Takım Elbise

Şıklığından ödün vermek istemeyen ve hem günlük iş hayatında hem de özel günlerinde dikkat çekici bir görünüme sahip olmak isteyen erkekler takım elbise tercih ederler. Düğün, nişan, özel kutlamalar ve iş hayatında sıklıkla tercih edilen takım elbise modelleri, erkeklerin mutlaka gardıroplarında bulundurması gereken parçalardan birisidir. Takım elbiseler erkekler için şıklığın ve ciddiyetin bir simgesi olarak görülmektedir. Erkek takım elbiselerinin genellikle bir pantolon ve pantolonla uyum sağlayan bir ceketten oluştuğunu görebilirsiniz. Ancak takım elbiseler türüne göre içerisinde yelek, kuşak ve mendil gibi çeşitli aksesuarlarda barındırabilir. Klasik giyimin büyük bir temsilcisi olan takım elbise modelleri, iş hayatında ve özel günlerde sıklıkla kullanılırlar. Şık bir takım elbise modeli sayesinde kendi tarzınızı çok daha zarif ve çekici bir hâle getirebilirsiniz. Cacharel takım elbise modelleri özel kumaş ve tasarımlarıyla tarzınıza çok daha şık bir dokunuş yapmanızı sağlar.

None

Erkek Takım Elbiselerinde Doğru Kumaş Tercihi Nasıl Yapılır?

Takım elbise satın almak isteyen erkekler, tercih ettikleri takım elbise modelinin üzerlerine yakışmasını ve şık bir görüntü oluşturmasını isterler. Üzerinize giydiğiniz takım elbisenin size uygun olması bulunduğunuz ortamdaki dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlar. Bu nedenle takım elbise seçimi yaparken gömlekten kravata, ceketten ayakkabıya kadar birçok konuya özen göstermeniz gerekiyor.

Takım elbise tercihi yaparken dikkat etmeniz gereken birçok konu olsa da öncelikle özen göstermeniz gereken şey kumaş kalitesidir. Kaliteli bir kumaşa sahip takım elbise, görünüşünüzü tamamen değiştirecektir. Kumaş çeşitleri mevsimlere göre değişiklik gösterse de kaliteli hammaddeden üretilmiş olan kumaşlar cildinizin nefes almasına olanak sağlar ve daha dayanıklı bir kullanıma olanak tanırlar.

Temel olarak takım elbisenizin kumaşına karar verirken yaz ayları için keten ve pamuk karışımlı kumaş modellerini, kışın ise yünlü kumaş modellerini tercih edebilirsiniz. Cacharel takım elbise modelleri kaliteli keten, pamuk ve yün kumaşları sayesinde size gün boyu konfor sunarken, mevsim koşullarına uyum sağlar.


None

Vücut Ölçülerinize Uygun Takım Elbiseyi Tercih Edin

Erkek takım elbiseleri arasında tercih yaparken, vücut ölçülerinizi baz almanız oldukça önemlidir. Kendi vücut proporsiyonunuzu bilmeniz ve buna göre doğru takım elbiseyi tercih etmelisiniz.

Geniş omuzlara ve kalın bacaklara sahip biriyseniz, vücut tipinizi destekleyecek bir takım elbiseyle harika bir görünüme sahip olabilirsiniz. Örneğin standart kesimlere sahip erkek takım elbiselerine yönelerek hem alt hem de üst vücudunuzu daha orantılı gösterebilirsiniz.

Bel çevreniz geniş ise ve boyunuzu daha uzun göstermek istiyorsanız, slim fit takım elbiseler sizin için uygun olabilir. Slim fit kesime sahip ceketler omuzlarınızı daha geniş göstererek daha fit bir görünüme ulaşmanızı sağlarken, slim fit pantolonlar çok daha uzun ve ince görünmenizi sağlayacaktır. Cacharel slim fit takım elbise modelleri sayesinde vücut ölçülerinize ve zevkinize en uygun modeli keşfedebilirsiniz.


Ortama Göre Takım Elbise Tercihi Yapın

Takım elbise tercihi sadece kumaş kalitesi ve vücudunuza uyumu ile değil bulunduğunuz ortama göre de yapılabilir. Örneğin, iş hayatında gri takım elbise kombinleri oldukça resmi ve zamansız bir tercih olacaktır. Düz renkli modeller resmi ortamlarda risksiz bir seçim yapmanızı sağlarlar, aynı zamanda bu modeller birçok parça ile rahatlıkla kombinlenebilir.

Özel kutlamalar veya günlük kullanım için takım elbise tercihi yapmak istiyorsanız desenli ve renkli modellere yönelebilirsiniz. Benzer bir şekilde pantolon ve ceketinizi birbirinden farklı fakat uyumlu renklerde tercih edebilirsiniz. 

Tercih edeceğiniz ortam ne olursa olsun, dikkat çekici ve şık bir kombin için Cacharel takım elbise modellerini inceleyin.