GARDIROBUNUZDA GÖMLEKLERE DAHA FAZLA YER AÇIN

Cacharel’de bu sezon, zamana meydan okuyan şık ve sade gömleklerin yanı sıra konforlu ve desenli gömlekler de yer alıyor. Desenlere, Nimes'den ilham alınan dokular eşlik ederken, gömleklerin vücuda oturan kusursuz kesimleri ise Cacharel’in terzilikten güç alan köklerine saygı niteliğinde…

Her sezon özgün modelleri ile moda dünyasındaki seçkin tarzını kanıtlayan Cacharel, stilinizi güçlendirecek gömlekleri, gardırobunuzun en güçlü parçalarına dönüştürüyor!

İdeal gömlek seçimi, iş ve günlük hayatınızda, özgüvenli duruşunuzu net bir şekilde ortaya koyar. Şıklık kelimesinin altını dolduran parçalardan olan yelekleri, desenli gömlekler ile kombinleyerek tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Ekoseli gömleklerin kombin tamamlayıcısı olan denim pantolonlar ile de casual stilinizi bir üst noktaya taşıyabilirsiniz. Cacharel’in slim fit gömlek modelleri ise konforu seven erkekler için ideal bir seçim.

None

Soğuk havaların vazgeçilmezi trikolar ile tamamlanan armürlü gömlekler de ihtiyacınız olan şık dokunuşu size sunmaya hazır. Bu sezonun favori renklerinden olan mavi, beyaz, lacivert ve haki tonları; sokakları, eşsiz bir renk paletine çeviriyor!

None