GARDIROBUNUZDAKI GİZLİ TARİH TRENÇKOT

Zaman hızla geçiyor... Yaz kışa, kış yaza bağlanıyor... Takvim ne zaman baharı gösterse bir ürün yine favorinize dönüşüyor. Tahminlerinizi duyar gibiyiz. Evet, trençkot’tan bahsediyoruz.

Sezona, zamana hatta hava koşullarına meydan okuyan bu ikonik parça; görümünüzdeki spor şık ayrımlarınızdan bağımsız birçok parça ile kombinlenmek için oldukça uygun. Askerlerin konforlu bir dış giyim ürününe olan ihtiyacını karşılamak üzere üretilen ve Audrey Hepburn'ün başrolünde yer aldığı "Breakfast at Tiffany's" filmiyle bir arzu nesnesine dönüşen trençkotlar, 1900'lerin başına dayanan köklü geçmişi ile moda dünyasının gerçek ikonlarından. Trençkot, sezon stillerinden nasibini alıp, farklı detaylar kazansa da bir asır boyunca çizgisini korudu, hem kadın hem de erkek modası için vazgeçilmez bir statü kazandı.

Cacharel tasarımlarının da sezonlara meydan okuyan parçaları arasında yer alan trençkotlar için klasik kesimler, yine klasikliğinin hakkını veren farklı tonlarda "camel" alternatiflerle sunuluyor. Aynı zamanda sezonsal öne çıkan renkler ve Cacharel’e özel tasarlanmış aksesuarlar ile zenginleşen detaylar görmek de mümkün. Cacharel erkeğinin özgür ruhu için vazgeçilmeze dönüşen trençkot; mevsim geçişleri için farklı stillerin en doğru kesişimi!