GARDIROBUNUZU KIŞA HAZIRLAYIN

Kasım ayı özlediğimiz kış mevsiminin yanında ayrıcalıklı fırsatları da beraberinde getiriyor. Soğuk havaların kendisini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde Cacharel’in Kasım kampanyalarıyla sürpriz indirimlerden faydalanmak mümkün. Bloğumuzda bu hafta moda dinamiklerine göre Cacharel dünyasından seçeceğiniz kış gardırobu önerilerini sizler için derledik.

Balıkçı Yaka Triko

Balıkçı Yaka Triko

Sezonun en karakteristik parçaları arasında yer alan balıkçı yaka trikolar, her erkeğin gardırobunda mutlaka bulunmalı. Ceket veya gömleklerinizin içine giyeceğiniz trikolarla stilinize modern bir yorum katarak kendi kurallarınızı yazabilirsiniz.

Bisiklet Yaka Triko

Bisiklet Yaka Triko

Geçiş mevsiminin beklentilerini karşılayan bisiklet yaka trikolar, hareket kabiliyeti yüksek Cacharel pantolonlarla konfor ve şıklığı bir araya getiriyor. İster toplantıda ister seyahatte nerede olursanız olun; bu konforlu şıklığın sağladığı gücü kolaylıkla hissedeceksiniz.

Sıradışı Renklerin Gücü

Kalıplaşmış renklere meydan okuyan Cacharel montların günün her anında size enerji vereceğinden hiç şüpheniz olmasın. “New smart casual” ürünlerimizle tarzınızı zamanın ve mekanın ötesine taşıyın!

Duruşuyla Göz Dolduran Palto

Duruşuyla Göz Dolduran Palto

İnce işçilikle ve özenle dokunan yüksek kaliteli kumaşlara sahip Cacharel paltolar, sert kış aylarında üzerinize daha etkileyici bir hava getirecek. Smart casual paltolar, modası hiç geçmeyecek parçalar arasında yer alıyor.