Gardırobunuzun En Temel Parçaları

Bir gardırop oluşturmak uzun vakit alan, belli bir kıyafet birikimiyle gerçekleşebilen ve ancak zaman içerisinde düzen kazanan bir iştir. Bu nedenle gardırobunuzda yıllardır sizinle olan parçalar aynı zamanda şu anda sahip olduğunuz tarzın da oluşma sürecine dahil olan ürünlerdir. Temel parçalar herkes için değişkenlik gösterse de erkekler için genellikle pantolon, gömlek ve kazakları örnek gösterebiliriz. Her erkek kombinine yakışan bu parçalar, Cacharel’de baştan sona yeni bir gardırop oluşturmanız için keşfedilmeyi bekliyor.

Triko Kazaklarla Sade ve Göz Alıcı Kombinler

Erkeklerin kış ve bahar aylarında sıkça kullandığı parçalardan biri olan triko kazaklar, gardıropların vazgeçilmez ürünleri arasında dikkat çeker. Gömlek kombinlerine ekleyebileceğiniz ya da sadece bir pantolonla birlikte kullanabileceğiniz triko kazaklar, yumuşak yapıları ve sade görünümleri sebebiyle çoğu erkeğin gardırobuna uyumlu olan ürünlerden biridir. Modası geçmeyen, eskimeyen bir klasik olan triko kazaklar, iş ve özel hayatta kendine yer bulan erkek giyim ürünleri arasında rahatlığıyla da öne çıkan parçaların başında gelir. Bedeni saran ama sıkmayan bir yapıya sahip olan triko kazaklar, pamuksu dokularıyla gün boyu rahat hareket etme şansı sunarken uzun ömürlü kullanım olanağı da sağlar. Pamuk içeren kumaşlar sayesinde kolay kolay deforme olmayacak bu ürünler erkeklerin kombin düşünmeye vakit bulamadıkları anlarda kurtarıcı bir parça olmaları sebebiyle de her erkeğin dolabında bulunur. Mevsimlere göre incelikleri ve desenleri değişen bu kazaklar arasında genellikle siyah ve lacivert tonlara sahip ürünler tercih edilir.

Keten Pantolon Modelleri

Yüzde yüz keten pantolonlar, genellikle yaz aylarında rahat ve şık hissetmek isteyen erkeklerin bir numaralı kombin seçeneklerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Bej rengin öne çıktığı keten pantolon modellerinin erkeklerin yaz dolabında bulunan en temel parçalardan biri olduğunu söylemek bu nedenle yanlış olmaz. Yapısıyla sıcak havalarda konforlu hissetmenizi sağlayan keten pantolonlar, bedeninize yapışmayan bir kalıba sahip oldukları için salaş bir görünüm oluştururlar.

Bir diğer yandan içeriğinde keten bulunan ve birden fazla kumaş türünü içeren pantolonları dilerseniz kış aylarında da kullanmayı tercih edebilirsiniz. Bu modeller arasında antrasit, haki ve bej renkte slim fit yapıda pantolonları seçerek kombininize yenilik getirebilirsiniz.

Beyaz Gömlek: Gardıropların Vazgeçilmezi

Erkeklerin gardıroplarında belki de en olmazsa olmaz parça olan beyaz gömlekler, uzun yıllardır hayatımızda olan giyim ürünleri arasında yer alıyor. Modanın tarihi kadar eski bir döneme uzanan beyaz gömlekler hem günlük hem özel hem de iş hayatında kullanabileceğiniz yegane parçalardan biri. Her kombine yakışan, her tarzla bütünleşen bu ürünler zamanla çeşitli tasarım ve desenlerle zenginleşse de klasik beyaz gömlekler hala erkekler arasında en çok tercih edilen giyim ürünlerinin başında geliyor. Cacharel’in tüm kombinlerinize uyum sağlayacak kaliteli ve klasikleşen beyaz gömlekleri dolabınızın temelini oluşturan parçalardan biri olacak.


Erkek Deri Ceket Tasarımları

Erkeklerin dış giyim ürünü olarak tercih ettikleri temel parçalardan biri olarak deri ceketleri göstermek hiç de yanlış olmaz. Erkek bebekler, çocuklar ve yetişkinler için binlerce tasarım ve modelde seçenek sunan erkek deri ceketler, şık ve spor kombinleri tamamlayan en önemli dokunuşlardan biri. Genellikle dar bir kalıba sahip olan deri ceketler fit bir görünüm kazanmanızın yanında bahar aylarında ve yaz akşamlarında bile kullanabileceğiniz bir yapıya sahip. Oldukça uzun süre kullanabileceğiniz deri ceketler, erkekler için zamansız bir giyim ürünü olarak göze çarpıyor.

Cacharel’de gardırobunuz için ihtiyaç duyduğunuz tüm parçaları zengin ürün seçenekleri arasından seçerek dolabınıza ve tarzınıza yıllar geçse de eskimeyecek bir dokunuş katabilirsiniz.