GÖMLEK ZAMANI

Cacharel’in ikonik parçaları arasında gösterilen gömlekler, mevsim geçişlerini daha keyifli kılıyor. Her ana ve her stile uygun bir alternatifi bulmanın mümkün olduğu Cacharel Sonbahar – Kış Koleksiyonu, sezon hikayesine göre tasarlanan özgün desenlerle fark yaratıyor. Cacharel, erkek giyiminin lokomatif parçası gömlekler için denim gömleklerden biomorfik tasarımlara, modern indigo gömleklerden flannel gömleklere uzanan bir seçki sunuyor.



Pamuk lifi, en ince ve en kaliteli pamuk iplikleri haline getirilerek Cacharel basic gömleklerinde kullanılıyor. 70 numara ve üzerindeki en kıymetli pamuk iplikleri dokunarak farklı dokular yaratılıyor. Basic gömleklerin kumaşları Easy Care teknolojisi ile üretiliyor yani bu gömlekler diğer pamuklu gömleklere göre daha geç buruşma ve kolay ütülenme özelliğine sahip. Her sezon bulabileceğiniz bu özel gömlekler, bu sezon renk skalasını genişleterek farklılaşıyor.




Yaşamın Dışa Vurumu: Desenli Gömlekler

Pamuklu kumaş türü Liberty’i İngiltere’de Kraliyet ailesine özel çiçek baskılı dokuyan Cacharel’in desenli gömlek macerası günümüze kadar daha da gelişerek geliyor. İnce beyaz pamuk yüzeylerin üzerine kontrast baskılarda sunulan gömlekler, yaşamın içindeki her türlü objeden ve renkten ilham alınarak tasarlanıyor. Goldan Gate köprüsünden, ağaç yaprakları ve kabuklarının kendine has dokusuna kadar her detay, koleksiyona ilham oluyor. Cacharel’in tasarladığı özel desenler koleksiyon renkleri ile bir arada harmanlanıp muazzam bir renk bütünlüğü ve dengesi yakalanıyor. Dünyaca ünlü İtalyan kumaş firmalarının kendine özgü desenleri Cacharel ile özdeşleştirilerek koleksiyonda yerini alıyor.