Home Office Stiline Dinamik Yaklaşım: Sweatshirt

Pandemi süreciyle birlikte göze çarpan bir çalışma sistemi olan ‘’home office’’ yaşamın her alanında olduğu gibi modada da yansımalarını sürdürüyor. Yaklaşık iki senedir evden çalışma dönemini yaşayan çoğu çalışanın rahatlığı ve şıklığı aynı anda bulduğu parçalar home office stilinde ön plana çıkıyor. Bu giyim tarzının baş kahramanlarından biri olan sweatshirt’ler, evden çalışma döneminin kurtarıcı parçalarından biri haline geldi.

Nasıl Kombinlenir?

Erkeklerin dolaplarında her mevsim kullanıma uygun olan parçaların başında gelen sweatshirt’ler hem gündelik hem de home office çalışma sisteminde çaba göstermeden şık olmanın yollarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Konforlu hissetmek isteyen erkeklerin ‘’Bugün ne giysem?’’ derdine son verecek sweatshirt’ler, ‘’Nasıl kombinlenir?’’ sorusuna cevap olabilecek birden fazla alternatifle dikkat çekiyor.

Bisiklet yaka, fermuarlı veya kapüşonlu gibi birçok farklı tasarıma sahip olan sweatshirt’leri, her anınıza kolaylıkla adapte edebilirsiniz . Örneğin evden çalıştığınız günlerde bir toplantıya katıldığınızda daha sade ve şık bir sweatshirt tercih ederken, yürüyüşe çıktığınız akşamlarda fermuarlı tasarımlara yönelebilirsiniz.

Teknoloji ve modayı buluşturan Cacharel tasarımlarıyla zahmetsiz şıklık sizi bekliyor.

Sweatshirt Ne Zaman Giyilir?

‘’Sweatshirt ne zaman giyilir?’’ sorusuna cevap verirken bulunduğunuz mevsim ve hava şartlarını göz önünde bulundurmanız kumaş tercihi yaparken doğru seçimler yapmanızı sağlayabilir. Yaz aylarında akşam yürüyüşünüze eşlik edecek bir sweatshirt için sizi terletmeyecek, ince yapılı kumaşlara sahip ürünler seçmeniz doğru olacaktır. Eğer kış kombini yapacağınız sweatshirt arayışındaysanız, daha kalın yapıda, içi polarlı ve kapüşonlu parçalara yönelebilirsiniz. Mevsim geçişleri ve bahar ayları için de yine ince yapılı kumaşlara sahip olan sweatshirt modelleri kullanıma uygun olacaktır.

Konfor ve şıklığı buluşturan Cacharel tasarımlarıyla, her anınızda kendi özgün tarzınızı oluşturabilirsiniz.