İLK İZLENİMİN İLK SİLAHI: STİLİNİZ!

İş toplantıları, davetler, seyahatlar… Gün içerisinde tanıştığınız her kişi sizinle ilgili ilk anda bir şey düşünüyor ve uzmanlar, ilk izlenimin 30 saniyede şekillendiğini söylüyor. Peki, 30 saniye gibi kısacık bir zaman diliminde olumlu bir izlenim nasıl oluşturulur?

“Ne?” değil, “Nasıl?”...

İlk izlenimin %93’ü henüz sözlü iletişim kurmamışken görünüşünüzün ve vücudunuzun söyledikleri ile oluşur. Fark etmeseniz de yürüyüşünüz, tokalaşma şekliniz, yüz ifadeniz bir toplantının sonucunu etkileyecek ilk etmenlerden.

Stiliniz Aynanızdır, Sizi Yansıtır

Yeni girdiğiniz bir ortamda kimseye “Merhaba!” bile dememiş iken imajınız hakkında etrafınızdaki kişilere ipucu veren şey nedir? Tabii ki kıyafetleriniz! Bu yüzden nasıl bir izlenim yaratmak istediğiniz hakkında düşünmeli ve stilinizi buna göre oluşturmalısınız. Ketenin konfor ve şıklığından faydalanılarak üretilen Cacharel ceket ve gömleği, Cacharel’e özgü desen ile tasarlanan keten kravat ile bir araya getirerek tonsürtonun dengede saklı asilliğinden ilham alabilirsiniz.

Klasik bir tarzı olan aynı zamanda içindeki dinamizmi de yansıtmak isteyen bir Cacharel erkeği olarak, kişiliğinizin eğlenceli yanını desenli Cacharel tişörtlerle kombinlediğiniz klasik bir görünüm ile sergileyebilirsiniz. Bu sayede profesyonel hayatınızdaki çok yönlü yaklaşımınızı da karşı tarafa ilk bakışta hissettirebilirsiniz.

Yaratıcı yönünüzü ön plana çıkarmak için ise bir Akdeniz’e özgü bina ve şehir görüntülerinden esinlenmiş Cacharel allover desenli gömleklerin sıra dışılığından ve dikkat çekiciliğinden destek alabilirsiniz!