KADINLARIN SEVDİĞİ 5 DETAY

Kadınların, erkek modasında dikkat ettiği şeyler aslında detaylarda saklı. Kimsenin dile getirmediği ama bir kadının hızla kadrajına giren ve dikkat edilmesi gereken stil detaylarını sizler için derledik.


Renk ve Desen Özeni


Renk ve desen kullanmak demek kendimizi güvende hissetiğimiz siyah takımımızı tamamen değiştirmek demek değil. Aksine ona ufak detaylar eklemek demek. Cep mendilinizle çorabınızın renk uyumu, yakanıza taktığınız küçük bir iğnelik ile kol düğmelerinizin uyumu aslında göz önünde olan ama günlük hayatımızda kaçırabildiğimiz detaylar. Sizin için, birlikte kullanıldığında mükemmel uyumu bulabileceğiniz Cacharel tasarımlarını seçtik.




Doğru Beden Seçimi


Sahip olduğunuz ürünün kalitesi ve renginin size ne kadar yakıştığı doğru beden seçimi yapmadıysanız önemsiz olacaktır. Kıyafet satın alırken beden ölçüleriniz ve vücut yapınızı dikkate alarak; kol, omuz ve belinize doğru bir şekilde oturmasına özen gösterin. Cacharel’in farklı beden yapılarına uygun olarak yılların tecrübesi ile geliştirdiği kalıp ve modellerde gömleklerinden sizin için seçtik.




Katlar ve Kombinler


Kadınlar günlük kıyafetlerini seçerken en çok fonksiyonelliğine dikkat ederler. Siz de kıyafetlerinizde bu özeni gösterirseniz, hayatınıza ne kadar değer verip, özen gösterdiğinizi göstermiş olursunuz. Kış ayları kombinlere katlar eklemek konusunda zengin olduğundan bu ay da şanslıyız. Gömleğinizin üzerine bir hırka eklemek, hepsinin üzerine ceket ve paltonuzu giymek aslında size eşsiz bir görünüm kazandırabilir. Sezonun gözdelerinden sizin için bir tavsiyemiz var.