KIYAFETLERİNİZDEKİ RENK UYUMU

Erkekler genellikle giyim alışverişi yaparken iki unsura göre karar verirler. Bu unsurlar aldıkları giyim ürününün kalitesi ve kıyafetin giydiklerindeki görünümü olarak ifade edilebilir. Ancak bunların dışında dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri de kombin ve renk uyumudur. Erkek giyimde renk uyumu, kombininizin görünümünü ve tarzınızı etkileyen en büyük etkenlerden birisidir. Tercih ettiğiniz ürünleriniz kaliteli ve şık olması yeterli olmayacağı gibi kombin oluştururken renk uyumuna da mutlaka dikkat edilmelidir. Kıyafetlerinizin uyumlu bir renk bütünlüğüne sahip olması size çok daha şık bir görünüm sağlayacaktır. Günlük yaşam içerisinde de diğer insanlarla ilk olarak dış görünüşünüzle iletişim kuracağınız için uyumlu renklere sahip bir kombinler sizi bir adım öteye taşıyacaktır. Cacharel’in onlarca farklı renk ve tasarımda ürettiği erkek giyim ürünleri içerisinden hem size hem de tarzınıza uyumlu renk kombinasyonlarını seçebilir, tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Zamansız Renk Seçimi Örnekleri

Zamansız Renk Seçimi Örnekleri

Erkek giyim dünyası içerisinde kendinize özgün ve şık bir tarz yaratmak istiyorsanız kıyafet tercihinize önem vermelisiniz. Sofistike bir stil için ise renk uyumuna dikkat etmeli, tercih edeceğiniz parçalar arasında kıyafet renk uyumunu sürekli şekilde oluşturabilmelisiniz. Erkeklerin sıklıkla tercih ettiği renklerden siyah ve gri bir arada eşsiz bir uyum sağlar. Asaletin rengi siyah, tüm parçalarla uyum sağlayabilen gri renkle birlikte size zamansız ve klasik bir tarz oluşturma imkanı sunar. Örneğin, siyah bir ceket ile gri tonlardaki bir kumaş pantolonu birleştirerek göze hitap eden bir erkek kıyafet uyumu yakalayabilirsiniz. Benzer bir şekilde en çok tercih edilen renklerden birisi laciverttir. Lacivert renk genel olarak siyah, beyaz, bej ve benzeri birçok renkteki parça ile renk uyumu yakalayabildiği için kullanımı oldukça kolaydır. Lacivert ceketinizi ister siyah isterseniz de beyaz bir pantolon modeliyle destekleyerek renk uyumunu yakalayabilirsiniz. Cacharel erkek giyim koleksiyonu, onlarca farklı renk erkek giyim ürünüyle size en iyi erkek kombin renk uyumu fırsatlarını yaratıyor.

Renk Seçiminde Birbirine Yakın Tonlar

Renk Seçiminde Birbirine Yakın Tonlar

Birbirine yakın ancak birebir olmayan renk tonları, minimal ve modern bir tarz yaratmak için oldukça elverişlidir. Özellikle farklı ve canlı renkler kullanmak isteyebileceğiniz durumlarda, tercihinizi benzer tonlardaki renklerden yana yapmanız kıyafet renk uyumunu yakalamanıza yardımcı olacaktır. Günlük hayatınızda ya da iş yaşantınızda yaptığınız kombinlerde de kıyafet seçiminde renk uyumuna dikkat etmeniz gerekir. Monokromatik renk seçimi olarak adlandırılan benzer tonlardaki kıyafetleri bir arada tercih etme durumu, size risksiz bir şekilde şık kombinler yapma olanağı verir.


Size ve genel kombininize uygun renkler tercih etmeniz, ortaya seçkin bir kıyafet renk uyumu çıkaracaktır. Başlangıçta renk seçiminde zorlanabilirsiniz ancak bir noktadan sonra bu duruma alışarak hangi renklerin bir arada daha iyi göründüğünü keşfedebilirsiniz. Cacharel erkek giyim koleksiyonu, en iyi renk uyumunu yakalayabilmeniz için sizinle!

Erkek Giyimde Renk Uyumunu Sağlama Yöntemleri

Erkek Giyimde Renk Uyumunu Sağlama Yöntemleri

Modern ve zamansız kombinler yapmak istiyorsanız klasik renkleri giyim tarzınıza eklemeniz oldukça faydalı olacaktır. Örneğin kahverengi, birçok renge uyum sağladığı gibi her mevsime de ayak uydurabilen klasik bir renktir. Kahverengi ve mavi tonlarını kullanarak kıyafet renk uyumu yaratabilir, tarzınızı her an yansıtabilirsiniz. Kahverengiyle uyumlu şekilde kullanılabilen bir diğer renk ise yeşildir. Yeşil tonlarıyla birleşen kahve tonları, huzur ve sakinlik sunan bir kombin oluşturabilmenizi sağlar. En canlı kahverengi ve yeşil tonlarına sahip erkek giyim ürünlerini Cacharel farkıyla alabilir, erkek kıyafet renk uyumu tarzınızı bambaşka bir seviyeye taşıyabilirsiniz.