KONFORLU ŞIKLIK BU SEZON CACHAREL'DE

Bu sezonun trendleri gün yüzüne çıktı, kahve tonlarından ekoselere, aklımızda kalan parçalar tüm hızıyla kışa da geçiş yapıyor.


Cacharel, yine konforundan ödün vermeden stil sahibi görünümünü koruyor. Termal elyaflı yapısıyla ısıyı koruyan, fermuarı kapamalı şişme montuyla seyahat dostu olmaya devam ediyor. Çıkabilen kapüşonunun kolay katlanabilir olma özelliği sayesinde buruşmuyor ve bavul içinde yer tutmuyor. Farklı iklimlere yapacağınız yolculuklarda çok kullanışlı bir parça... Bu sayede, seyahatiniz süresince farklı stiller yakalayabilirsiniz. Ayrıca, hafif tabanlı deri postalları ve çok cepli sırt çantalarıyla kombinlenen şişme montlar, özellikle soğuk bölgelere seyahat için de ideal bir görünüm sağlıyor.

Bu dönem yine popülerliğini koruyan pufa montlar , bu sene şehrin sokaklarına geri dönüyor. Sportif tarzının yanı sıra son birkaç sezondur şık kombinelerle de karşımıza çıkıyor. Pufa montlar sadece günlük tercihlerin değil aynı zamanda, şık bir görünüm oluşturmak içinde kullanılıyor.

Cacharel’in hareket özgürlüğü tanıyan tasarımları ile hem hafta sonları hem de seyahatlerinizde konforu hissetmeniz mümkün. Tamamıyla koton, bilekten lastikli örme bu eşofman altı, özgün haliyle sıcacık bir rahatlık sunuyor. Cacharel Sonbahar/Kış 2018-19 koleksiyonu, denimi bir kumaş gibi görmekten çok ona bir anlam yüklüyor. Kreatif bakış açısı ve yenilikçi tasarımı denimi yeniden yapılandırarak aynı zamanda kendi stilini korumayı başarıyor. Tıpkı bu tasarımda olduğu gibi.