KRAVAT: MECBURİYET Mİ STİL KODU MU ?

Lise yıllarımızdaki kurallardan kalma bir bilinçaltının ürünü olsa gerek ki kravatlar birçoğumuz için zorunluluğu işaret ediyor. Erkek aksesuarlarının vazgeçilmez parçasına mesafeli duruşumuz, onun gücünün farkında olunmamasından ileri geliyor. Oysa ki iyi seçilmiş bir kravat; tüm görünümünüzü bir kalkan gibi koruyacak, size güçlü bir stil duruşu kazandıracaktır. Kravat konusunda birkaç ipucu ile sizi gizli silahınızla tanıştıralım.



Gardırobunuzu Zenginleştirir!

Bir takım elbiseyi, çesitli kombinlerle kullanabilmenin en fonksiyonel yöntemi farklı kravatlarla görünümünüzü tamamlamaktır. Özellikle şal desenli kravatlar, tüm ilgiyi üzerine çekerek takımlarınıza her seferinde taze bir dokunuş kazandırır.




Tek Rengin Gücü!

Günümüzün en sevilen trendi ton sür ton, garantili bir şıklığın da anahtarı. Bu görünümde riske yer yok! Takım elbise tercihiniz hangi renkten yana olursa olsun, gömleğinizi ve kravatınızı onunla aynı tonda seçerek zamansız şıklığı yakalayabilirsiniz.




Artizan Dokunuş!

Kravat seçimi ince bir zevkin göstergesidir. Cesur adımlar atabilen stil sahibi bir çizgiyi işaret ederek bir adım öne çıkarır. Cacharel'in Marakeş'ten ilham alan desenleri, bu zorlu seçimi bir parça da olsa kolaylaştırıp stilinizi güçlendiriyor.