Kravat Nasıl Bağlanır?

Fransız icadı kravatları Fransız ekolünün önderi Cacharel etiketiyle taşımanın günlük hayatınıza renk katacağından eminiz. Üstelik her zamanki kravat bağlama şeklinizi değiştirmek isterseniz doğru yerdesiniz. Takım elbisenin son dokunuşu, çağdaş erkeğin sembolü, doğru renklerle eşleştiğinde harikalar yaratan kravatın Cambridge matematikçilerine göre aslında 177.062 değişik bağlama şekli var! İş hayatımızın merkezine yerleşmiş bu klasik aksesuarı, farklı bağlayış şekilleriyle kişiliğinizi yansıtacak hale getirmeniz mümkün. Bilinen bağlama modellerinden ziyade farklı dokunuşların da ne kadar şık durabileceğini The Matrix Reloaded filmindeki Merovingian karakterinde görmüştük. İşte bunlara bir kaç örnek;



Kravat bağlamanın en pratik yöntemlerinden biri Four in Hand adıyla bilinen şekil. Bunun için basitçe kravatı çapraz olacak şekilde üst üste getirip daha sonrasında alttan döndürerek tamamlayabilirsiniz. Bu kravat bağlama hakkında detaylı bilgi için grafiğimize mutlaka göz atın.



Biraz daha zorlaşan ancak bir o kadar da şık duran kravat bağlama şekillerinden diğeri ise Half Windsor. Bu kravat bağlama şekli de Four in Hand gibi başlayarak daha sonrasında kompleks bir yapıyla devam ediyor. Detaylı bilgi için grafiğimizi inceleyebilirsiniz.



Bu kadar klasik bağlama yöntemleri arasında bazı özel günlerde farklılık yaratmak isterseniz elbette bunun için de bir çözümümüz var! Trinity bağlama yöntemiyle bilinen teknikte diğerlerinden farklı olarak dörtten fazla düğüm atıyoruz. Detaylı anlatım için aşağıdaki grafikten faydalanabilirsiniz.



Sezonun Gözdesi Mor





Vazgeçilmez Bir Klasik Siyah





Sakinliğin Sembolü Mavi





Enerjik Günlere Renkli



Bağlama şeklini belirlediyseniz, iş hayatınıza tarzınızı da yansıtabilmeniz için Cacharel’in onlarca özgün kravat modeli arasından size bu sezon en çok 

yakışacağını düşündüğümüz modellere bakma vakti.