MODA İLE DOLU EV KEYFİ

Evde geçireceğiniz bir günde kendinizi moda konusunda geliştirmeye ne dersiniz? Modaya dair bilginize bilgi katacak, keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak 3 harika belgesel önerimize göz atın…

Dries(2017)

Dries(2017)

Dries, desen kullanımında tüm dünyanın ilgisini çekmiş Belçikalı kreatif direktör Dries van Noten hakkında harika bir belgesel. Dünyanın en iyi okullarından Royal Academy Of Fine Arts’tan mezun olan dahi, kumaşlarla özgün bir yaklaşım ortaya koyuyor. Dries, onun zekasını ve yaşamını doğallıkla gözler önüne seriyor ve desen konusunda dikkat çekici seçimler yapmak için ilham oluyor.

 

 

McQueen(2018)

McQueen(2018)







McQueen, bir taksicinin oğlu olarak dünyaya gelip moda dünyasının efsanevi isimlerinden birisine dönüşen Alexander Lee McQueen’in ilham verici hayatını anlatıyor. McQueen’in hayatının ayrıntılı bir portresini izlemek ve moda dünyasının sınırlarını keşfetmek için bu özel belgeseli kaçırmayın.


 







7 Days Out (2018)

7 Days Out (2018)

7 Days Out, dünyanın en büyük ve en önemli etkinliklerinden bazılarından önceki 7 güne odaklanan bir belgesel serisi. Seri, modanın efsanevi ismi Chanel’in eski yaratıcı direktörü Karl Lagerfeld’in dehasına da yer veriyor. Paris Moda Haftası için düzenlenmiş en görkemli defilelerden birisinin şaşırtıcı detaylarını öğrenmek isterseniz belgeseli Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.