MODERN HAYATIN MİMARI

Centilmenlerin stil tercihlerine göre tasarlanan Cacharel Sonbahar / Kış 2020-21 Koleksiyonumuz ile karşınızda olmanın heyecanını yaşıyoruz. Kısa süre önce mağazalarımızda ve online satış kanallarımızda sizlerin beğenisine sunduğumuz ürünlerimiz arasından öne çıkanları sizinle paylaşmak istedik. “Modern Hayatın Mimarı” Cacharel’in, kalıplaşmış fikirlere meydan okuyan kreasyonunu keşfetmeye hazır mısınız?

Tasarımcılarının her bir çizgisine gösterdiği özenle koleksiyonun tüm aşamaları titizlikle hazırlandı. Modern yaşamın tüm beklentilerini karşılayan ürünler konfor ve şıklığı bir araya getiriyor.

Fonksiyonel ve Yenilikçi Etkiler

Gardıroplarınıza modern ve güncel bir yorum katarak mevsimlerin kalıplaşmış renklerine meydan okuyun. Bunu gerçekleştirmenin yolu sahip olduğu denim teknolojisinden geçiyor...


Leke tutmayan özelliğe sahip denim pantolonlar koyu veya açık renk ayrımı olmaksızın her mevsimde kurtarıcı parçanız olacak. Tartışmasız bu yeni ve özel teknoloji, tarzınıza yepyeni bir soluk kazandıracak.

Özgürlüğü Zamanın ve Mekânın Ötesine Taşıyın!

Kendinizi hayatın akışına bırakın... Tarzınızın günün her anında size enerji vereceğinden şüpheniz olmasın! “New smart casual” ile zaman ve mekân farkı olmadan kombinlerinizin her ortama uyum sağladığını göreceksiniz.


Kış mevsiminin habercisi tulum yakalar, hareket kabiliyeti yüksek, esnek kumaş pantolonlarla bir yandan şık görünmenizi sağlarken diğer yandan sizi günlük konfora ulaştıracak.


Armürlü desenlerle tasarlanmış kumaş ceketlerinizi şık bir mendille zenginleştirebilir, küçük detaylarla kendinizi çok daha kolay yansıtabilirsiniz.

İnovatif Bir Yenilenme için Hazırlanın!

‘Sürdürülebilir moda’ en önem verdiğimiz konuların başında geliyor. İnovatif yapıya sahip teknolojik kumaşlarla hazırlanan ürünlerimiz moda dinamikleriyle buluşturularak koleksiyonumuzda yer buldu. İster gün içerisinde toplantıda ister seyahatte bu inovatif yenilenmenin sağladığı gücü hissedeceksiniz.


Farklı beden ve modelleri birbiriyle kombinleme olanağı veren Mix & Match takım elbiseler de şık bir görünümün yanında çok daha konforlu seçimler yapmanızı sağlayacak.


Cacharel Sonbahar & Kış Koleksiyonu’nu deneyimlemeye hazır olun...