NIMES’DEN CACHAREL TASARIMLARINA AKAN RENKLER

1960’lı yıllardan beri Fransız erkek giyim markalarının en büyük temsilcilerinden biri olan Cacharel, sonbahar-kış sezonunda doğduğu şehir Nimes’e giderek köklerinden ilham aldı.

Bu nostaljik geri dönüşte desenlerinde, şehrin renk ve dokularını kullanarak mirasını günümüze taşıdı. Tasarımlarda Nimes’in tarihi ve mimari yapısında üstünlük gösteren gri, bordo ve toprak tonları ile kıyısı olduğu Akdeniz’in mavi tonlarını kullanarak erkek giyiminde farklı ruhlara dokundu. Koleksiyondaki parçaların yenilikçi, yalın ve modern dokunuşları, elegan Cacharel erkeğinin stil kimliğini yaraşır şekilde tasarlandı. Ekose, çizgi, geometrik ve şal desenleri ise Cacharel’e özgü kumaşlara dinamiklik kazandırıyor. Siz de monokrom bir görünüm yaratarak veya birbiriyle eşleştirerek kombinlerinizle, kış ayları için kusursuz renk paletinizi yaratabilirsiniz.

DİNGİN VE GÜÇLÜ MAVİ

Otorite ve sonsuzluğun simgesi olan mavi, koleksiyona hakim olan renklerden biri. Yüzde yüz yün kumaştan üretilen Cacharel buklet ceketler, lacivert chino ya da denim pantolonlarla birleştirildiğinde stilinde spor-şık bir görünüm yaratmak isteyen Cacharel erkeklerinin favori kombinlerinin arasında yerini alıyor. İş gezilerine çıkan ya da keşfetmenin hazzına ulaşmak isteyen Cacharel erkeklerinin konforu düşünülerek tasarlanan Cacharel seyahat çantaları, deri ile teknolojik kumaşı bir araya getirerek fonksiyonelliğe Cacharel imzasını atıyor.

CİDDİ VE ASİL GRİ

CİDDİ VE ASİL GRİ

Soğuk havaların vazgeçilmez renklerinden biri olan gri, centilmen erkeklerin stillerinde dengeyi bulmalarını sağlıyor. Erkek giyiminde takımlara yeni bir soluk getirmek için birebir olan yelekler, farklı kullanım şekilleri ile kombinlerin yeni yüzü niteliğinde. Flanel kumaşta tasarlanan gri Cacharel yelek ile ofis stilinize formellik katabilirsiniz. Geometrik çizgilerin kullanıldığı tamamen pamuktan üretilmiş Cacharel gri gömleğinizi, gri takım elbiseniz ile monokrom bir görüntü yaratarak grinin asilliğinden faydalanabilirsiniz.

SICAK VE İDDİALI BORDO

Özgüvenin temsilcisi olan bordo bir takım elbiseyi, beyaz bir gömlekle kombinleyerek kontrast görüntü yaratabilirsiniz. Şal desenli bir kravat ve aynı desenden bir yaka mendiliyle tamamlanan kombin ile dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Gri üzerine bordo çizgiler ile oluşturulmuş ekose desenli bir takım elbise, beyaz üzeri bordo puantiyeli bir gömlek ve bordo üzeri beyaz puantiyeli bir kravat ile oluşturulan görünüm, erkek giyim trendlerinde sizi adeta desen avcısı durumuna getirecek. Bu kombini asıl güçlendirecek ve şıklığını tamamlayacak parça olan şal desenli yün kaşkolu da unutmamak gerek!

Bordo, gri, mavi ve toprak tonlarından oluşan bu koleksiyon, soğuk kış günlerinde siyahın yerini alarak sokaklarda hayat buluyor. Ofis ve günlük stile uyum sağlayacak bu zamansız parçalarla Cacharel, şıklığı ve konforu arayan her şehirli erkeğin gardırobunda olmalı!