OFİSTEKİ STİL KODLARI

Ofisteki imajınızı yaptığınız işin kalitesinin yanında, stilinizle ve tavırlarınızla da oluşturursunuz. Güçlü ve uygun bir ofis stili olumlu bir imaj yaratarak iş hayatında bir marka haline gelmenizde önemli rol oynuyor. İş hayatının yoğun zamanlarında giyim tarzı oldukça etkileyici bir faktöre dönüşür.

İş gardırobunu klasik ve modern çizgilerle bütünleştiren kendine güvenen erkeğin görünümünü desteklerken aynı zamanda konforlu hissettiren, stilinize ivme sağlayacak parçalar ofis şıklığınız için önemli rol oynayacak. Tercih edilen kıyafetlerdeki iplik ve örgü kalitesi, uzun süren mesai saatlerine rağmen konforlu bir gün geçirmenizi sağlar. Cacharel, estetik algısı yüksek erkekler için özel parçaları ile ofis şıklığının temel taşlarını belirliyor.

Doğal tonlarda gömlek seçimi ofis şıklığının en önemli detayıdır. Beyaz ve mavi gibi temel renklerin yanında küçük detaylara sahip olan gömlek seçimleri ofis şıklığınızı tamamlamanıza yardımcı olur. Ofis görünümünüze ivme kazandıracak aksesuarlar, kombininizi tamamlamaya yardımcı olarak, küçük dokunuşlar ile büyük etkiler yaratabilirsiniz. Kol düğmeleri ve renkli kravatlar ofis şıklığınızı tamamlayan aksesuarlardan bazıları. Ofis şıklığının değişmeyen parçası ise çok yönlü kullanımı ile evrak çantaları. Konfor ve şık görünümün cevabı olan chino pantolonların tercih edildiği kombinler, iş dünyasında daha ciddi ve klasik bir görünüme sahip olmak isteyenler için ideal. Bu parçalar ofiste, estetik algısı yüksek erkekler için bir bütünlük oluşturacak.