RENGARENK CEKETLER, FARK YARATAN STİLLER

Rengarenk giyinmeyi sever misiniz? Eğer cevabınız evetse gardırobunuz birbirinden dikkat çekici ve şahane parçalar olduğundan şüphemiz yok. Ancak hayır yanıtını veriyorsanız renkli giyinmek için size özel bir önerimiz olacak: Rengarenk ceketler... Erkek ceket kullanımı son zamanların sezon trendleriyle sadece klasik kombinlerde değil, günlük kıyafet seçimlerinde de etkin olmaya başladı. Durum böyle olunca fark yaratan ve kendinizi çok daha özel hissedeceğiniz kombinlerin de hazırlanmasına imkan sağladı. Bildiğiniz üzere dikkat çekiciliği sağlamak ve özgün görünmek için renkli kıyafetlerden daha güçlü bir alternatif düşünülemez. Bu gücü, dilediğiniz her an üzerinizde taşıyabileceğiniz erkek ceket modellerinde kullanmaya ne dersiniz? Cacharel erkek dış giyim modelleri arasında özel olarak yer verdiği ve her sene sezon trendlerine yön veren ürünlerden oluşan ceket modellerinde renkli kullanımlar ortaya koyarak stilinizi benzersiz kılıyor. Renkli kıyafet kullanımına karşı hala uzak ve mesafeliyseniz, seçimlerinizin farkını ortaya koyacak zengin erkek ceket modellerimizi inceleyin.

None

Şık ve Canlı Etkiye Sahip Sıra Dışı Kombinler

Şık bir etkiye sahip sıra dışı kombinler için tek gereksiniminiz canlı renk kullanımı ve kalitesiyle öne çıkan erkek ceketlere sahip olmak!Erkek ceket kombinleri tasarlarken renklerin enerjisini kullanabileceğiniz ve farklı görünümler ortaya çıkarabileceğiniz gerçeğini kanıtlayacak birkaç örneğe ne dersiniz?

Ceket kullanılarak tasarlanan kombinler için çoğu kişinin aklına takım elbise ve siyah, lacivert gibi risksiz renkler gelir. Ancak damga vuran ve fark yaratan bir görünüm için küçük de olsa risk almak gerekir. Sezon trendlerinin gözde renklerinden olan açık maviyi erkek ceket özelinde kullanarak stilinizi bir adım daha ileri taşımak mümkün. Kontrast ya da aynı ton renklerle zenginleştirilmiş diğer kıyafetleri görünümünüze entegre edebilirsiniz.  Örneğin beyaz pantolon ve keten gömlek ikilisini açık mavi renge sahip bir erkek spor ceketle tamamlayarak özgün aynı zamanda soft bir etki yakalayabilirsiniz. Düğmeli erkek ceket seçimlerinizde canlı renklerin baskın olduğu modelleri tercih ederek öne çıkan görünümlere zemin hazırlayabilirsiniz. Ya da blazer erkek ceket, denim pantolon ve triko kazak kombinine kazandıracağınız canlı bir renkle anında fark yaratabilirsiniz. Ne zaman isterseniz ya da nerede olursanız olun Cacharel kalitesi hep yanınızda!


Desenli Erkek Ceketlerle Klasik Kombinler Sizinle

Klasik görünmek ve dikkat çeken renkler yerine daha minimal tasarımlar seçmek isteyenler desenli erkek ceketleri inceleyebilir. Örneğin, şık bir davet için ekose desenlere sahip erkek ceketin başrol olduğu bir kombin tasarlanabilir. 

Aslına bakarsanız klasik görünmek için sadece baskın renkler arasından seçim yapmak yerine yaka stiline göre erkek ceket modellerini incelemek çok daha etkilidir. Belli başlı kesimlere dikkat ederek desen ve renk kullanımının önünü açabilirsiniz. Mono yaka erkek ceketler klasik bir görünümün olmazsa olmazıdır. Mikro desenlere ve turuncu, yeşil gibi son derece canlı renklere sahip erkek ceketleri mono yaka detay sayesinde klasikleştirebilirsiniz. Klasik görünmek için renkler dışında dikkat etmeniz gereken bir diğer detay torba cep kullanımıdır. Torba cep detayına sahip her ceket klasik kombinler için en iyi tercihler arasında yer alır. 

Cacharel erkek ceket modelleri klasik ya da spor – casual fark etmeksizin farklılık gösteren her tarza uygun tasarımı gardıroplarınıza taşır. Fark yaratmak, monoton görünümü kırmak istediğiniz anlarda ise canlı renk ve desen kullanımıyla işleri sizin için çok daha kolay hale getirir.