Erkek Giyimde Renklerin Bize Anlattıkları

Kıyafetlerin nasıl bir enerji verdiği veya kombinleri nasıl şekillendirdiği konusunda yol gösterici etkenlerin başında kullanılan renkler gelmektedir. Her ne kadar çoğu zaman görmezden gelinse de renkler her zaman bizlere bir şeyler anlatır...

Erkek giyimde renk; tarzlara özgü ve kombinlerin oluşturulacağı ortamlara göre belirlenir. Örneğin klasik giyinmek ve resmî görünmek için koyu renklerin enerjisinden faydalanmak isteyebilirsiniz. Bu durumda tercihiniz siyah ya da kahverengi ağırlıklı parçalardan yana olmalıdır. Sıcak günlerin karşı konulmaz enerjisine yanıt vermek için soft ve canlı renklerin dünyasına girmek gerekir. Renk seçimine uygun tasarımlarla bu işi çözüme kavuşturmak mümkündür.  Kıyafet seçerken özellikle renk belirleme hususunda yalnızca yapılacak kombine değil, mevsim gibi bazı temel etmenlere de dikkat etmek gerekir. Her rengin bir anlamı ve kıyafetlerde karşılığı vardır. Cacharel erkek giyim tasarımları zengin model ve renk seçimlerini bir araya getirerek seçeneklerinizi zenginleştirir. 


None

Klasik Giyime Yön Veren Renk Kullanımı

Klasik giyimde hakimiyet kuran ve yıllar geçmesine rağmen hala vazgeçilmezler arasında bulunan bazı renkler vardır. Bu renkler tahmin edeceğiniz üzere siyah, lacivert ve bordo gibi koyu tonları işaret eder. Siyah varyasyonu kadar nam salmış lacivert takım elbiseler, özellikle sonbahar ve kış sezonunun her daim öne çıkan parçalarındandır. Beyaz gömlek ve lacivertle kontrast sağlayacak renkte bir aksesuar kullanılarak tamamlanan takım elbise kombini güçlü bir izlenim bırakmada etkilidir. Aslına bakarsanız klasik giyimde renk kullanımı çok da çeşitlilik sunan bir seçenek değildir. Kırmızı, bordo ya da siyah renklere sahip balıkçı yaka erkek triko kazaklar sezon trendlerinde her zaman öne çıkan kombinlerin kahramanıdır. Chino ya da kumaş pantolonlarla kombinlenen siyah triko kazak erkek giyimde klasik izler taşıyan basic görünümler arasındadır. Siyah erkek pantolon ve beyaz erkek triko kazak zıt renklerin bir arada kullanıldığı klasik kombinlere verilecek en güzel örneklerdendir. Sonbahar ve kış sezonunda bu renklerin bir araya getirildiği bir görünüm tarzınızı zenginleştirecektir. Cacharel klasik kombinlere yön veren zengin renk seçenekleriyle gardıroplarınızı süslemeye devam ediyor. Size sadece zengin renk çeşitliliğine sahip kaliteli modellerimiz arasından en ideal tasarımı seçmek kalıyor. 


None

Mevsim Farklılığına Göre Kıyafetlerde Renk Tercihi

Erkek giyim modellerini renk konusunda çeşitlendiren temel etmen mevsim farklılıklarıdır. Zevkinize hitap eden her rengi dilediğiniz zaman giyebilirsiniz ancak kreasyon olarak tasarlanan kıyafetler mevsimlere göre bazı renklerin ağırlıklı kullanımına göre sizlerle buluşturulur. Örneğin soğuk günlerde giyilmek üzere tasarlanan kışlık kıyafetler renk bakımından soğuk tonlar baz alınarak üretilir. Bu sayede kış kombinleri oluştururken koyu renklerin zarafetinden yararlanabilirsiniz. Sıcak yaz kombinleri ise canlı renklere sahip modeller kullanılarak oluşturulur. Sarı, mavi, yeşil ve turuncu gibi enerji dolu renkler sıcak yaz günlerini neşe ile geçirmenizi sağlar.  Yalnızca kıyafetler için değil erkek aksesuar modellerinde de renk kullanımı son derece önemli bir yer tutar. Örneğin zamansız erkek ayakkabılar klasik kombinlere uyum sağlaması açısından siyah ve kahverengi ağırlıklı tonlar kullanılarak tasarlanır. 

Renklerin birbirinden farklı anlamı ve kullanım alanı mevcuttur. Bu sebeple dilediğiniz mevsimde ve istediğiniz kombinde renklerin gücünden faydalanarak etkileyici kombinler tasarlayabilirsiniz. Yeter ki hayalinizdeki rengi en güzel biçimde yansıtacak kaliteye sahip bir kıyafetiniz olsun...

Cacharel erkek giyim tasarımlarında zevkinize ve kombinlerinize hitap edecek dilediğiniz renkte model sizi bekliyor. Klasik, spor ya da casual fark etmeksizin, dilerseniz klasiğin asaleti dilerseniz de yazın enerjisini yansıtacak birçok renk tonuna tüm tasarımlarımızda karşılık bulabilirsiniz.