SEVGİ DOLU HEDİYELER

14 Şubat Sevgililer Günü tüm heyecanı ve tatlı telaşıyla geldi… Hediye vermenin bir gelenek haline dönüştüğü bu günde, sevgilinize ne alacağınıza hala karar veremediyseniz bu yazı tam size göre! Parfümler, saatler bir kenarda dursun; sevdiğinizi özel hissettirecek parçalar, romantik detaylar ile Cacharel’de anlam kazanıyor. Alışverişe çıkmadan önce sizler için hazırladığımız “bir erkeğe alınabilecek hediyeler” rehberine bir göz atın.

İlk önerimiz, ilhamını 18. yüzyıl aşıklarından alan cep mendilleri... Eski aşkların gizli dili olan cep mendilleri ile sevgilinizi nostaljik ruha büründürebilir, detaylardaki şıklığına ortak olabilirsiniz. Alacağınız hediyelerinizi romantik jestler ile unutulmaz kılabilirsiniz. Cacharel blazer ceket ve ceketin içine iliştirebileceğiniz bir sevgi notu, sevgilinizin kalbine ve gardırobuna romantik bir dokunuş için ideal… Çünkü bir insanı sevmekle başlar her şey!

Centilmen erkek stilinin tamamlayıcıları olan kravat, kol düğmesi, cüzdan ve çanta ise risk almak istemeyenlerin tercihi olabilir. Tarzında, şıklıktan ödün vermeyenler için deri cüzdan ve kol düğmeleri; ofis stiline dinamik ve özgün dokunuş isteyenler için ise tasarım çantalar, modern şehir erkeğinin her zaman ihtiyaç duyacağı iddialı seçenekler arasında. Eğer sevgilinizin içini sevginizle ısıtırken, bir yandan da soğuk kış günlerinde üşümesini istemiyorsanız, kışın vazgeçilmez aksesuarları deri eldivenler ve kaşmir kaşkollar tam aradığınız hediye!

Her sezon güncellenen Cacharel bileklik koleksiyonu, modern dokunuşlarla aksesuardaki incelikli yaklaşımın manifestosu niteliğinde. Deri ve boncuklu tasarımlara sahip olan Cacharel bileklikler, sevgiliniz özgüvenini stiline taşıyacak. Ve tabii kadınlar için olduğu kadar erkekler için de vazgeçilmez ayakkabılar... Tasarımı kadar konforuyla da ön plana çıkan bir çift ayakkabı, her adımında sizi yanında hissetmesini sağlayacak! Hediye tercihinde farklılıktan yana olanlar için ise, kişiselleştirilmiş ürünler biçilmiş kaftan...

 

Dünya üzerinde sevgilinize olan sevginizi ifade edebilecek bir hediye olmasa da Cacharel imzalı hediye seçimlerinizle onun yüzüne sıcak bir gülümseme yerleştirebilirsiniz. En sıcak gülümsemesini Cacharel ile yakalayın!