SEVGİLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL STİL TAVSİYELERİ

Yaz aylarına nazaran hareketsiz kalan kış aylarının sevgi dolu günü olan, Sevgililer Günü yaklaşıyor. Kimimizin unuttuğu kimimizin ise gün saydığı bu özel zamana yaklaşırken stilimizi de en doğru şekilde belirlemek isteriz. Ama merak etmeyin, Cacharel’in birbirinden farklı stil önerileri yanınızda!


Göz Alıcı


İş hayatı dışında da bazı günler net çizgilere sahip, şık görüntüler elde etmek isteriz. Sevgiler Günü ise akılda kalmayı en çok istediğimiz günlerden biri. Cacharel’in kesimiyle fark yaratan, günlük hayatınıza da taşıyabileceğiniz şık parçalarından sizin için seçtik.



Hem Hareketli Hem Şık


Sinema randevusu? Şık bir yemek? Evde samimi bir kutlama? Bazı anlarda rafine ve şık olmaya ihtiyacımız var. Kendine güvenini kaybetmeden Sevgililer Günü’nde plana uygun stil tercihi yapabilmek ise bir sanat! Cacharel’in smart casual stiline uyacak parçaları için şöyle buyrun!





Rahatından Ödün Vermeyen


“Bugün tamamen bize ait!” dediğiniz günde tabii ki en rahat kıyafetlerinize yöneleceksiniz. Ancak bunu yaparken stilinizden de ödün vermek istemediğinizden eminiz. Cacharel'den, size bir sonraki spor kombininiz için fikir verebilecek bir seçim: