SEZONUN SICAK PARÇALARI TRİKOLAR İÇİN STİL ÖNERİLERİ

Şıklığın cazibesinden vazgeçmek mümkün değil, ama konforun çekiciliğine kapılmamak da elde değil. Peki soğuk kış aylarında, ikisine de aynı anda sahip olmak mümkün mü? Cevabımız, evet! Doğru seçimlerle Cacharel takım elbisenizi trikolarla birlikte giyebilir, sıradan bir chino pantolonu dikkat çeken bir kombinin parçası haline getirebilirsiniz. Soğuktan konforlu tarzınız ile korunmanın tadını çıkarırken elegan bir görünüme de sahip olmanızı sağlayacak stil önerilerimizi sizin için derledik.

ÖNERİ 1: DETAYLARI CANLANDIRAN TRİKO

ÖNERİ 1: DETAYLARI CANLANDIRAN TRİKO

Gömleğinizin mikro desenleri, takımınızın çizgileri, kol düğmeleriniz veya mendiliniz... Dikkat çeken bir görünüm, detaylarda yakalanan uyum ile kazanılmaktır. Kıyafetlerinizin desenlerini veya aksesuarlarınızın detaylarını öne çıkaracak renkteki Cacharel triko, işte bu unutulmaz görünüme sahip olmanızı sağlayacak.


ÖNERİ 2: BOĞAZLI TRİKO ASALETİ

ÖNERİ 2: BOĞAZLI TRİKO ASALETİ

“Simple is the best!” anlayışı ile hazırladığımız Cacharel Sonbahar/Kış 2019-20 Koleksiyonu’muzu hakimiyeti altına alan yalın görümler, referans noktanız olabilir. Klasik bir takım elbisenin içine giydiğiniz boğazlı triko ile sadeliğin yarattığı güçlü etkiyi arkanızda hissedebilirsiniz.



ÖNERİ 3: STİL KOMPOZİSYONLARI

ÖNERİ 3: STİL KOMPOZİSYONLARI

Farklı stillerin parçalarını bir araya getirdiğiniz kompozisyonları yaratmaktan çekinmeyin! Trikonun yumuşak etkisini daha asi bir duruşa sahip Cacharel deri ceket ile tamamlayın. Ceketinizle uyumlu renk tonlarında seçeceğiniz Cacharel triko, görünümünüzü daha da dikkat çekici kılacak!